2020-08-07 01:45

Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE unde se ASCUNDE Liviu Dragnea zilele acestea

 |  20:05
Codrin Ștefănescu DEZVĂLUIE unde se ASCUNDE Liviu Dragnea zilele acestea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea se află la sediul partidului şi că acesta nu a făcut nicio declaraţie după anunţarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el în numele partidului.

„Domnul Dragnea este la sediu. Unde se află Dragnea, unde se află Niculae Bădălău, unde se află Marian Oprişan sau unde mă aflu eu, noi în partid ştim exact, chiar dacă lipsim o zi, două, trei. Nu suntem obligaţi să facem o comunicare publică în sensul ăsta. Domnul Dragnea ştim exact unde se afla, cu cine s-a văzut, ne-am văzut şi noi cu el, toate lucrurile sunt conturate în interiorul partidului”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, marţi pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că Liviu Dragnea nu a ieşit până în prezent cu o reacţie, după anunţarea rezultatului referendumului pentru redefinirea familiei, pentru că declaraţiile pe această temă au fost date de el, în numele PSD.

„Declaraţia pentru referendum am dat-o eu în numele partidului. Este o declaraţie asumată de tot partidul, dată duminică seară, la ora 9:30, după ce s-au bătut pe declaraţii PNL şi USR. 837 355 de membrii de partid susţin această declaraţie. Plus simpatizanţii şi votanţii noştri”, a adăugat Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-09Parerea ta...

ANONIM
09 Oct 2018

DOAMNE AJUTA SA FIE LA JILAVA SAU POROSKIA.
ANONIM
10 Oct 2018

GHERTOIUL ROSU STEFANESCU , ARE MAI MULTE TERENURI MARI JMENUITE SI ASCUNDE FURTUL , CU LINGE CLANTE LA USA LUI PUSCARIASUL SEF DRAGNEA
MAFIA PSD.
10 Oct 2018

Mafia psd in colaborare cu tâlharul daniel de la B.O.R. SRL AU CHELTUIT INUTIL 40 MIL. EURO PENTRU A PROPULSA PE PUSCARIASUL CRIMINAL draKnea IN ALEGERILE PREZIDENTIALE. SATANA IN SUTANA SA-SI DEA DEMISIA. OPULENTA IN CADRUL BOR A ATINS PAROXISMUL. AUR , MASINI DE ULTIMA GENERATIE , TEHNOLOGIE , TOATE DIN TAXELE SI IMPOZITELE ROMANILOR. B.O.R. REPREZENTATA DE SATANA daniel FACE POLITICA MAFIEI PSD SI A PUSCARIASULUI draknea CARUIA I-A CÂNTAT ''VREDNIC ESTE ''. B.O.R. S-A DECREDIBILIZAT PRIN ASOCIEREA CU HOTUL HOTILOR draKnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz