2020-01-29 13:46

Codrin Ștefănescu face ANUNȚUL. Cine sunt PREZIDENȚIABILII PSD

 |  23:14
Codrin Ștefănescu face ANUNȚUL. Cine sunt PREZIDENȚIABILII PSD

Codrin Ștefănescu a declarat luni, pentru Mediafax, că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea sunt nume vehiculate în interiorul PSD pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidențiale. Candidatul PSD la prezidențiale va ajunge în turul doi, spune Ștefănescu.

"Toată lumea din teritoriu, din județe, discută despre posibili candidați care pot întruni simpatia membrilor de partid, a electoratului și a celor care ne votează. Este foarte important ca un candidat la prezidențiale din partea PSD să obțină în primul rând sprijinul electorilor noștri. Sunt două condiții: cei care vor să candideze la președinție trebuie să-și dorească acest lucru, să-și asume această bătălie, care nu va fi ușoară. Bătălia se va da cu presiuni, cu dosare pe fiecare, vor fi vânați în mod clar. Partidul, în ansamblu, prin delegații de la congres, să spună da, această persoană reprezintă pe noi toți și pentru el ne vom bate în această campanie. Aceste două condiții trebuie îndeplinite", a declarat Codrin Ștefănescu.

Acesta a anunțat că Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici sau Gabriela Firea ar putea ajunge să fie nominalizați pentru a candida la alegerile prezidențiale.

Codrin Ștefănescu a mai afirmat că aceștia nu ar avea o problemă să intre în turul doi al alegerilor.

"Degeaba apare Firea în sondaje foarte bine sau Șerban Nicolae, sau Olguța sau Teodorovici, Pleșoianu, dacă ei nu-și doresc această poziție. Ce se discută în partid este una, pulsul pe care simțim cu toții este alta. Eu am dat o listă cu oameni care cu siguranță ar face o imagine foarte bună și o poziție foarte bună în turul doi. Nu-mi pun problema că n-ar intra în turul doi, îmi pun problema ce vor face în turul doi", a declarat Ștefănescu.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni, la Marius Tuca Show, că este greu ca în următoarele două săptămâni să fie realizate toate sondajele pentru desemnarea prezidențiabilului, motiv pentru care este posibil ca social democrații să fie convocați într-un nou congres în luna iulie.

Întrebată dacă Gabriela Firea ar fi o variantă pentru prezidențiabil, Dăncilă a spus: "Mi-ar plăcea ca cineva cunoscut să candideze la prezidențiale. Fie că e femeie ori bărbat eu voi susține candidatul nostru".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

EVA
11 Iun 2019

nici unul dintre cei enumerati de stefanescu nu au ce cauta in fruntea rominiei
KATY
18 Iun 2019

deci daca acestia sunt prezidentiabili PSD, eu propun unul singur, pe Eugen Teodorovici, l-as propune si pe Liviu Plesoianu, dar, Eugen Teodorovici chiar merita, el a muncit enorm in aceasta guvernare. As dori sa avem un presedinte roman de nationalitate si diplomat de cariera, unul care sa stie sa negocieze interesele Romaniei pe plan extern, sa incheie tratate internationale in favorea Romaniei, de asemenea nu mai vreau un presedinte conflictual, ca Iohanis, nu mai vreau un presedinte conflictual, ca Iohanis, luati-l duceti-l in Diaspora lui, dar nu in Romania.
WERNNER
10 Iul 2019

draga katy,du-te si paste fericita pe islaz.Nu-i tara voastra bai casalotilor rosii! Du-te-n coreea de nord
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine