2020-01-27 06:38

Codrin Ștefănescu îi declară RĂZBOI lui Victor Ponta: ”TREMURĂ de frică în fața șefilor!”

 |  21:37
Codrin Ștefănescu îi declară RĂZBOI lui Victor Ponta: ”TREMURĂ de frică în fața șefilor!”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu reacționează virulent la atacurile lui Victor Ponta, lăsând să se înțeleagă că acesta ar fi primit ordin să voteze Guvernul Orban de „frica șefilor săi”.

„Iar ne atacā Ponta pe mine si pe Olguta Vasilescu! Cā suntem prea nationalisti, patrioti, peremisti si nu vrem in ruptul capului ca PSD sā se alieze cu gasca lui. Cā nu ne lāsām cālcati in picioare de colaborationisti si securici! Si d-aia voteazā el noul guvern cu Orban, Câtu si Turcan! Nu cā ar fi primit ordin sā facā asta! Si nici cā tremurā tot de fricā in fata sefilor sāi!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Victor Ponta a lăsat o portiță deschisă, marți seară, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro România să voteze pentru învestitura Guvernului Orban în data de 4 noiembrie.

”Dupa cum ati vazut azi la comisii, am votat unde au fost oameni de buna calitate, sigur il votam maine pe Aurescu, pe domnul Ciuca eu l-am propus, nu o sa ma dau peste cap, unde sunt ministri care au probleme, maine nu stiu daca va fi respins un ministru, absolut toti ministri respinsi au fost inlocuiti.

Asteptam ca Orban sa-i schimbe pe cei respinsi și o sa decidem mai departe.

Orban pana in acest moment nu ne a convins, vrea sa fie pt PNL dar PNL nu e toata Romania, nu suntem intr o perioada buna, in 2016 era deficit mic, erau bani, ne trebuie cineva care sa ne scoata din criza, nu pot sa-l votez daca nu m-a convins” a declarat Victor Ponta la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

PROGRES
31 Oct 2019

Pe când țigani noștri se cearta ca la usa cortului ! Vecinii nostri se modernizează tot mai elegant: Vodafone Magyarország a lansat joi primul serviciu de retail 5G din Ungaria pentru centrul orasului Budapesta. Ministrul de externe Péter Szijjártó a participat la ceremonie și a vorbit despre istoria de 20 de ani a Vodafone. El a salutat rolul companiei în promovarea tehnologiei 5G.
GOGU VIZIRU
31 Oct 2019

Acest agramat reprezinta oare ceva in societate cand nu linge ciorapii flausatului?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine