2019-05-26 04:09


Codrin Ștefănescu îl AMENINȚĂ pe Tudorel Toader: ”Să faci NAIBII lucrurile pentru care am fost votați!”

 |  00:06
Codrin Ștefănescu îl AMENINȚĂ pe Tudorel Toader: ”Să faci NAIBII lucrurile pentru care am fost votați!”

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, îl atacă pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru refuzul de a adopta modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală prin ordonanţă de urgenţă. Ştefănescu îl acuză pe Toader că nu respectă deciziile forurilor de conducere ale PSD.

"Suntem supăraţi pe domnul Tudorel Toader din mai multe motive. În decembrie, am avut Comitet Executiv Naţional, în care am spus că am promis că facem dreptate şi reîntregim în lege, astfel încât fiecare funcţionar, magistrat, procuror să răspundă în faţa legii pentru lucrurile pe care le face. Prin urmare, vom modifica codurile prin OUG, vom da alea pentru completuri şi vom da amnistia şi graţierea. Ăsta este planul partidului pe care îl reprezint. Domnul Tudorel Toader, fiind în sală, a spus că 'Da' şi apoi a început să o mermelească. Am avut o emisiune cu Mihai Gâdea, în care a avut stăpânirea de sine să intre cu mine de trei ori consecutiv. Eu îi spuneam: 'Domnule, lasă-mă cu articole şi cu limbajul elevat de nota 100, că oamenii care ascultă aici nu sunt toţi juriști. Oamenii care ne-au votat aşteaptă de la tine, împuternicitul nostru pe această funcţie, să faci naibii lucrurile pentru care am fost noi votaţi şi ce am promis, nu ce vrei tu. Vrei să faci ce vrei tu? Du-te la catedră, fă-ţi partid, fii şmecher tu!'", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-09

TAGURI: psd, codrin stefanescu, tudorel toader, ministrul justitiei, codul penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Apr 2019

Blestemata sa fie mata
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
09 Apr 2019

dupa alegeri PSD-mafia flausatului dispare din peisaj...la tomberonul de gunoi cu voi DICK-HEAD
BELZEBUT DICKHEAD
09 Apr 2019

pune-ti un prezervativ pe capul ala de sula dobitoc sclav la mafioti
# DRăCUIALA ..
09 Apr 2019

Strident : trompeta ambalată ca ș-o DRUJBĂ știe TOT - numai - la GENERAL ....
@DICKHEAD STEFANECSU
13 Apr 2019

CINE DRACU A VOTAT BA UN CACAT PROST CA TINE ? ESTI DOAR UN BUFON RETARDAT MENTAL , UN HOT DE CARTI , UN FOST SERVITOR AL LUI VADIM , PE CARE L-A DAT AFARA CIND L-A PRINS FURIND . FAPTUL CA ESTI PRIMUL PUPINCURIST AL BORFASULUI NATIONAL DRACNEA , NU TE VA SALVA DE FURIA OAMENILOR BAI CAP DE PULA .
Random imageUltimele stiri


STARBAG