2020-01-29 04:36

Codrin Ștefănescu îl APĂRĂ pe Dragnea: ”Suntem oameni cu toții. Vrem să facem adresă la DNA”

 |  18:24
Codrin Ștefănescu îl APĂRĂ pe Dragnea: ”Suntem oameni cu toții. Vrem să facem adresă la DNA”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu sare în apărarea șefului său de partid după episoadele nervoase de miercuri ale lui Liviu Dragnea. Ștefănescu dă vina pe presiunile la care este supus partidul în ultima perioadă și promite că va cere socoteală DNA pentru dosarele care îi privesc pe liderii PSD.

”Doamna, suntem oamenii cu totii si e normal sa te pierzi cand intrebarile sunt asa de tendentioase. In zilele astea stim asa: ca asteptam sa aflam adevarul cum a fost numit procurorul general care a inchis niste dosare lui Iohannis, aflam ca logodnica lui Nichita a fost ridicata de pe strada in mod ilegal si tinuta ostatica 2 zile ca sa dea declaratii , stim ca avem un coleg de la Brasov care sta la puscarie degeaba si toate aceste abuzuri facute in felul acesta normal ca ne afecteaza.

Vrem chiar sa facem o adresa oficiala catre DNA din partea PSD intr-o saptamana prin care cerem niste lamuriri legate de  dosarele inchise, clasate, neclasate s.a.m.d. de-a lungul ultimului an de zile vis-a-vis de toata conducerea partidului la nivel central si local pentru ca avem incredere ca populatia si romanii trebuie sa cunoasca adevarul exact: este vanat partidul care incearca sa indrepte aceste abuzuri, sa le considere ilegale si sa oblige sefii institutiei sa activeze in matca lor constitutionala” a declarat Codrin Stefanescu la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Cu NERVII la Pământ. Dragnea l-ar fi IZBIT de perete pe un coleg de partid
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine