2020-08-04 22:45

Codrin ȘTEFĂNESCU, mazilit de Viorica DĂNCILĂ: "Sper ca niciunul dintre colegii mei să nu ...!"

 |  15:20
Codrin ȘTEFĂNESCU, mazilit de Viorica DĂNCILĂ: "Sper ca niciunul dintre colegii mei să nu ...!"

Codrin Ștefănescu, mazilit de Viorica Dăncilă din funcția de secretar general al PSD, a transmis un mesaj colegilor din PSD, la un an de la marele eveniment din Piata Victoriei, de pe 9 iunie 2018, cand peste 400.000 de oameni s-au strâns la cea mai mare manifestație politică.

Liviu Dragnea a intrat în pușcărie, a doua zi după alegerile europarlamentare, dar cu numai câteva zile înainte de împlinirea unui an de la cel mai mare miting organizat de un partid politic în România. Pe 9 iunie 2018, în Piața Victoriei din București, peste 400.000 de oameni s-au strâns la cea mai mare manifestație politică.

”A trecut fix un an de la marele miting PSD impotriva abuzurilor noii securitati ! Sper ca niciunul dintre colegii mei sa nu uite acest eveniment ! Si nici promisiunile pe care le-am facut milioanelor de romani care ne-au votat !”, a scris Ștefănescu, potrivit stiripesurse.ro.

„E obligatoriu să strângem rândurile! Acum, până nu este prea târziu! Și sper că acest Congres să limpezească apele și să alunge dihonia din partid. Să nu capitulăm și să nu ne uităm camarazii căzuți în luptă de-a lungul timpului. Pe niciunul dintre ei!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost lăsat fără funcția de secretar general al PSD la ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD care a fost convocată chiar a doua zi după ce partidul a rămas fără lider. Locul lui a fost luat de Rodica Nassar.

„Cine te vede pe tine îl vede pe Dragnea!”, i-a spus lui Ștefănescu Paul Stănescu, fost președinte executiv al PSD, lui Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-09Parerea ta...

CIORDILA DICKHEAD
09 Iun 2019

s-a mai dus dracului un ciumat rosu
TRADATORI DE TARA
09 Iun 2019

BLESTEMATA FIE MATA CARE TE-A FACUT SCURSURA OMENIRII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz