2020-07-11 11:24

Codrin Ștefănescu, mesaj de mobilizare pentru social-democrați: ”PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis”

 |  15:39
Codrin Ștefănescu, mesaj de mobilizare pentru social-democrați: ”PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi Iohannis”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, e nemulţumit de actuala conducere a PSD. El afirmă că PSD a devenit „anexa penibilă a PNL şi Iohannis” şi îndeamnă membrii PSD să îşi „recupereze urgent partidul”.

„In ultima vreme suntem criticati tocmai de cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibilā anexā a PNL si a lui Iohannis. Cā suntem timizi si speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demisi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul!

Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat!

Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

VIOREL
25 Mai 2020

Mare patriot acest petivenghi...trebuie pus presedinte ca doar nu mananca rahat degeaba .Afacerile sale nu le-a verificat inca nimeni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz