2020-02-22 12:45

Codrin Ștefănescu, mesaj după ședința PSD: ”Trebuie să mergem până la capăt”

 |  21:39
Codrin Ștefănescu, mesaj după ședința PSD: ”Trebuie să mergem până la capăt”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, spune că partidul din care face parte este foarte unit în momente de ananghie. Declarația vine după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, în care liderii social-democrați au decis în unanimitate să-l sprijine pe Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat de ÎCCJ la închisoare cu executare, în primă instanță.

„Cu toţii am decis că trebuie să mergem până la capăt, dar până la capăt, capăt. A fost ca niciodată o maximă solidaritate, micile neînţelegeri între noi s-au stins definitiv şi irevocabil, ştim exact ce avem de făcut, în următoarele zile vom face şi anunţuri pentru fiecare pas în parte”, a spus Codrin Ştefănescu, conform Digi24.

El a adăugat că PSD are un plan pe puncte.

„Știm exact ce avem de făcut, de luni vom comunica public. Începând de ieri am primit foarte multe mesaje de la oamenii care ne-au votat. Mesajul este unitar: nu daţi înapoi, mergeţi până la capăt, noi suntem mai mulţi decât cei care vă critică şi sunt violenţi, vă vom mai vota, nu daţi niciun pic înapoi. Până la capăt înseamnă că trebuie să explicăm oamenilor că nu instituţiile sunt ţinta PSD, ci oameni, cei de sus de tot, care pot subjuga România, care decid cine trăieşte şi cine moare”, a spus Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22

In legatura cu acest articol...

Dragnea, DECIZIE după CONDAMNARE: ”Îmi cer IERTARE. Rămân la conducerea PSD”

Viorica Dăncilă, o nouă GAFĂ. Cum l-a apărat pe Liviu Dragnea

Ședință CRUCIALĂ la PSD. Ce DECIZII iau social democrații după CONDAMNAREA lui Dragnea
Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
22 Iun 2018

nu degeaba i se spune capdeP..A acestui slugoi
@DICKHEAD CODRIN
22 Iun 2018

AI DREPTATE , TOTI O SA AJUNGETI LA CAP , LA CAP DE FUNIE ...BANDA DE MAFIOTI NENOROCITI , ASTA E PSDRAGNEA . MOARTE VOUA JEGURILOR PENALE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine