2019-09-22 09:52

Codrin Ștefănescu o ACUZĂ pe Corina Crețu: ”Reprezintă cercuri de INTERESE de la Bruxelles”

 |  22:55
Codrin Ștefănescu o ACUZĂ pe Corina Crețu: ”Reprezintă cercuri de INTERESE de la Bruxelles”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a lansat un atac extrem de dur la adresa comisarului european, Corina Crețu. El o acuză că reprezintă cercurile de interesele de la Bruxelles.

”Nu am mai spus niciodată aceste lucruri și nu reprezintă poziția oficială a PSD. Corina Crețu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Crețu nu reprezintă, în momentul de față, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles.

Sigur că nu le convine: în momentul în care o țară a UE găsește o soluție fără a le plăti lor studiile de fezabilitate, comisioanele și tot ce mai trebuie, sigur că toți iau foc. Noi vom lucra cu parteneri privați și vom construi în beneficiul României și românilor.

Îi spun acum în direct: Corina, nu ești mulțumită? Te mai duci o dată la Guvern și discuți! Acolo sunt specialiști care lucrează în interesul României și pentru români. ”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, citat de B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Autostrăzile de pe drumurile târgoveţilor Pe zi ce trece observăm că toate țările din jurul nostru se întrec în construcția de drumuri și autorstrazi, fie cu fonduri europene, fie cu banii chinezilor, ai rușilor sau de la bănci
12 Iul 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray