2020-06-02 15:55

Codrin Ștefănescu o va fura pe mireasa Olguța VASILESCU: «Claudiu MANDA va da mai mult decât ce îi vom cere noi!» / DETALII despre nuntă

 |  13:47
Codrin Ștefănescu o va fura pe mireasa Olguța VASILESCU: «Claudiu MANDA va da mai mult decât ce îi vom cere noi!» / DETALII despre nuntă

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că nu crede că Olguța Vasilescu va fi o mireasă care se va lăsa furată, referindu-se la petrecerea nunții lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu care va avea loc sâmbătă în comuna Ișalnița, județul Dolj. Chestionat dacă va fura mireasa, Ștefănescu a spus că va păstra tradiția și este sigur că mirele Claudiu Manda va da mai mult decat ceea ce va cere el.

„Sunt unul dintre invitații colegilor noștri. Sper ca la ora 14.00 să plec și eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toți mergem perechi. Nu, e mult prea mic (băiatul - n.r.). În primul rând o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă și o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguța și Cladiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat ședințele de alegeri de Iași și Botoșani. Toți colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă, la Antena 3.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere și care vor fi miniștrii prezenți la eveniment, Ștefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi și prieteni din partid, nu contează că sunt miniștri, prim-miniștri. E un început, un drum nou, o relație care se consolidează”, scrie stiripesurse.ro.

Chestionat dacă va fura mireasa, secretarul general al PSD a replicat: „Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.

El a adăugat că nu vor fi discuții despre alegerile europarlamentare la petrecere și toată lumea se va bucura de nuntă. Ștefănescu a precizat că toată lumea se va reîntoarce, duminică, în București, deoarece luni și marți vor avea loc întâlniri cu liderii județeni pentru discuții despre strategia de campanie a PSD.

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și Claudiu Manda fac petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană Ișalnița, al cărei primar este chiar nașul mirilor, Ovidiu Flori. Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda sunt așteptați 500 de invitați, între care miniștri, parlamentari și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-30Parerea ta...

@BUFONUL CODRIN
30 Mar 2019

CIT DE PENIBILA E JIGODIA ASTA PUPINCURISTA . CIND RESTITUI BA " REVOLUTIONARU' LU' PESTE PRAJIT CARTILE FURATE ? SAU A FACUT MATA CORNETE DE SEMINTE DIN ELE ?
ANONIM
31 Mar 2019

Casa de piatra cu GRATII LA GEAM SI HÂRDAU IN COLTZUL CAMEREI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine