2019-10-23 16:42

Codrin Ştefănescu, REACȚIE DURĂ după apariția scrisorii: "Avem de-a face cu un complot"

 |  14:27
Codrin Ştefănescu, REACȚIE DURĂ după apariția scrisorii: "Avem de-a face cu un complot"

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat miercuri, la Antena 3, că „avem de-a face cu un complot”, după ce scrisoarea contestatarilor din PSD a apărut în spațiul public, și a calificat gestul celor trei semnatari ca un „act de trădare”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri, că scrisoarea apărută în PSD este un act de trădare din partea unor colegi pe care Liviu Dragnea i-a susţinut în funcţii colosale, atât în partid cât şi în Parlament sau Guvern, precizând că e vorba de un complot.

"Avem de-a face cu un complot. Acest complot vine într-un moment în care fiecare membru al PSD știe că partidul se bate cu ultimele reglementări și ultimele legi, ca să pună cu botul pe labe această caracatiță odioasă, care a sugrumat România în ultimii 12 ani. Sigur că membrii de partid se uită cu maximă atenție. Când apare acest complot, avem 1383 de primari și viceprimari anchetați într-o formă sau alta abuziv. Avem aproape toate conducerile județene hărțuite. (...) Eu o văd ca pe un act de trădare în acest moment (c.n. scrisoarea anti-Dragnea)”, a spus Ștefănescu la România TV.

Secretarul general adjunct al PSD crede că membrii de partid social democraţi nu vor fi de acord cu această scrisoare.

"Membrii noştri de partid nu o să înghită această scrisoare. Discuţia de la CEX va fi una extrem de de dură şi tranşantă pe această chestiune pentru că ne-au adus mari prejudicii de imaghine toate aceste declaraţii în ultimele câteva săptămâni, într-un moment foarte delicat pentru partid, într-un moment în care în linia 1 se află foarte mulţi colegi de-ai noştri. Vineri, la CEX, va trebui să găsim obligatoriu o soluţie la acaestă chestiune", a completat Codrin Ştefănescu.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19Parerea ta...

CAPDESULA CIUMAT ROSU
19 Sep 2018

sa te ia dracu de spurcat sa pleci cu porcarul impreuna la abator
VETA
19 Sep 2018

Nesimtitule, voi ati adus rominia in aceasta situatie dar nu aveti curaj sa recunoasteti si nici sa o refaceti. Sunteti niste persoane imorale si scabdaloase, PLECATI SI LASATI TARA PE MINA CAPABILILOR NU A VOASTRA MINA DE CORUPTI.
ANONIM
19 Sep 2018

Cei trei sa ne lase PSDul in pace sa se duca in partidul homalaului gay IOHANUS
SLUGOIUL MAFIEI
19 Sep 2018

Borfasul codrin cap de p....a. i-a pupat in curpe vadim, nastase, geoana, ponta, draknea. Ghici cine urmeaza ? Asta-i cel mai josnic slugoi politruc din mafia psd.
CIORDIN DICKHEAD
19 Sep 2018

capdesula natarau pampalau si tantalau sa faci spume la gura din compot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray