2019-10-23 13:11

Codrin Ștefănescu, REPROȘURI la adresa lui Tudorel Toader: ”Eu am avut DUBII, nu se poate schimba”

 |  00:20
Codrin Ștefănescu, REPROȘURI la adresa lui Tudorel Toader: ”Eu am avut DUBII, nu se poate schimba”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, deseori numit portavocea partidului, vine cu acuzații și reproșuri dure la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Ștefănescu îi reproșează ministrului că nu acționează și că vine doar cu explicații complicate.

"De la momentul venirii domnului Tudorel Toader în funcţia de ministru, eu am avut dubii. Un om care a fost de acord cu legile Big Brother la un moment dat în viaţă nu se poate schimba. (...) Regret că domnul Nicolicea nu este ministrul Justiţiei", a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, potrivit Știripesurse.ro.

"Aștept o ordonanță privind amnistia și grațierea. (...) Sistemul merge cu noi la rupere de oase, vom merge și noi la rupere de oase. Vom face plângere penală pentru înaltă trădare. Iohannis joacă împotriva României și contra țării, pentru un sistem foarte toxic", a mai spus Codrin Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

# C.Ș.
08 Ian 2019

Goarna LUI sunä ipocrit - pervers = bla...bla...bla...
ANONIM
08 Ian 2019

O opine care chiar nu contează nici în PSD, însă care este publicată de presă ?
ANONIM
08 Ian 2019

Ghinion AVORTONII fac politica...........
NEGRO
08 Ian 2019

Romania nu este coalitia gruparior infractionale organizate cu initialele PSD-ALDE! Daca Presedintia se opune Legilor de protectie a interlopilor politici care au ocupat Parlamentul si Guvernul Romaniei, e drept, prin mijloace democratice, are datoria permanenta ca abuzurile lor sa nu fie tolerate. Pana la desfiintarea prin curate mijloace juridice, aceste grupari care au deturnat politicul de la sacra misiune de propasire a Tarii la aceea de protejare a devalizatorilor si talharilor ei, nu trebuie slabite din vedere. De la iesirile noastre in strada, la trezirea institutiilor intimidate de politicul corupt si tortionar. Deja marile organe de presa din Europa Unita a inceput sa ia atitudine fata de acesti scelerati care nadajduiesc sa-i duca si pe dansii cu presul. Un salut tuturor si vedeti in viitor pe cine puneti stampila de vot! E si vina voastra cand v-ati lasat vrajiti de populismele lor de doi bani! Democratia nu e doar un drept cetatenesc ci si o datorie de a alege adevaratele elite romanesti. Drumul Romaniei nu mai este catre muscalii barbari, ci catre Europa civilizata.
@NEGRO...
08 Ian 2019

Frumos și BINE spus!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray