2020-06-06 10:56

Codrin Ștefănescu sare în apărarea Gabrielei Firea: ”Urlă toți ca DISPERAȚII, nu înțeleg!”

 |  17:53
Codrin Ștefănescu sare în apărarea Gabrielei Firea: ”Urlă toți ca DISPERAȚII, nu înțeleg!”

Deşi în ultimele luni s-a contat de mai multe ori cu Firea, Ştefănescu o apără pe aceasta de criticile "presei cu epoleţi".

Codrin Ştefănescu, fostul secretar general adjunct al PSD, îi dă dreptate primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pe tema introducerii taxei de poluare în Bucureşti. Deşi în ultimele luni s-a contat de mai multe ori cu Firea, Ştefănescu o apără pe aceasta de criticile "presei cu epoleţi".

”Gabriela Firea chiar are dreptate! Bucureștiul este supraaglomerat și mega poluat. Si trebuie luate măsuri urgente cât nu e prea târziu. Praf, gaze de esapament si aer toxic. Noxele au depășit de peste zece ori limita impusā de normele UE si asta o simtim pe pielea noastră in fiecare zi. Nu inteleg insă de ce s-a isterizat presa cu epoleti la stirea asta. Urlă toti ca disperatii că vestea i-a luat pe nepregătite. Păi, mă băieți, voi nu trăiți în Capitală?”

Reacția vine în contextul în care Gabriela Firea a anunțat, miercuri, un proiect prin care, de la 1 ianuarie 2020, mașinile care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală doar după plata unei viniete. Mașinile sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor avea acces în centrul Capitalei.

Primarul a anunțat introducerea unei viniete pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București sau Ilfov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-15Parerea ta...

GIOCOR
16 Aug 2019

Are de luat despagubire de la primaria mare teren 40 - 50 hectare cu o cucoana . Un fleac citeva zeci de milioane euro . Terenul este luat la misto de la institutul Pasteor sediu Giulesti
PATROCLE
17 Aug 2019

Tot Bucurestiul este f.f. poluat si aglomerat. Prin urmare, se impun masuri mai ample. Parcari la marile bulevarde la intrarea in oras.Interzicerea rablelor poluante. Refacerea spatiilor verzi cu noi copaci in locul cioatelor. In interior transport public si biciclete. Smurd, politie, salvare, delegatiile oficiale si de serviciu pot avea acces, masini aprovizionare. Altfel, totul nu este decat o noua taxa pentru a carpi bugetul orasului.
TICALOSII
17 Aug 2019

ASA ARATA RECHINI DEVORATORI AI ROMANIEI. Tara este capturata DUPA 1989 de MAFIOTI, HOTI, PROSTI, CURVE, TRADATORI ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine