2020-07-07 12:08

Codrin ȘTEFĂNESCU sare la gâtul lui Ludovic ORBAN: „Este învârtit cu cheița...”. Ce a provocat reacția liderului PSD

 |  14:58
Codrin ȘTEFĂNESCU sare la gâtul lui Ludovic ORBAN: „Este învârtit cu cheița...”. Ce a provocat reacția liderului PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că, prin recentele declarații referitoare la legile Justiției, președintele PNL, Ludovic Orban, reușește "să ducă în derizoriu" chiar propriul partid.

"Prin recentele declarații publice referitoare la legile Justiției, Ludovic Orban reușește să ducă în derizoriu chiar propriul partid. Că așa-zisul șef al PNL, speriat de alte dosare care i s-ar mai putea fabrica, este învârtit cu cheița de un sistem sinistru care culmea chiar și pe el l-a abuzat, nu mai este niciun secret", declară Codrin Ștefănescu, într-un comunicat de presă.

Potrivit secretarului general adjunct al PSD, acest fapt este demonstrat chiar prin declarațiile contradictorii pe care le face la doar câțiva ani distanță.

"Orban - 'liderul de dreapta' - susține cu ardoare niște idei atât de lipsite de logică, încât reușește să șocheze și ce a mai rămas din propriul electorat. Atât de absurde și incoerente sunt declarațiile lui, încât nici măcar pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu au izbutit să-l facă măcar puțin mai simpatic în ochii electoratului PSD. Dacă asta a urmărit sistemul prin vocea lui Orban, nu a reușit", spune Codrin Ștefănescu.

„Românii vor lucruri concrete...”

El susține că românii vor modificarea Codurilor penale în concordanță cu deciziile Curții Constituționale.

"Sistemul, binomul, Iohannis, Orban, cât și colegii pedeliști ai acestora, vopsiți în liberali, știu cu exactitate ceea ce își dorește electoratul PSD, dar și cel cu adevărat liberal, concentrat în jurul ALDE, și, în general, ce vor cu adevărat românii. Și românii vor lucruri concrete. Românii vor modificarea Codurilor penale în cel puțin 100 de puncte, în concordanță cu deciziile Curții Constituționale. Românii vor o lege a răspunderii magistraților. Românii vor respectarea tuturor drepturilor și libertăților cetățenilor. Românii vor încetarea defilărilor în cătușe la TV", arată Codrin Ștefănescu.

Social-democratul mai spune că românii vor eliminarea controlului unor structuri ale statului asupra cetățenilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Aug 2017

cheliosule deja provoci GREATA,ca sa poti sa vorbesti de papagali "invartiti cu cheita" trebuie sa privesti adanc in OGLINDA...ai sa vezi un mare tembel penibil invartit cu cheita de niste MAFIOTI piz-disti............Orice ai spune despre altii nu poate fi luat in considerare...esti un papagal care repeta ca papagalul texte despre papagali cu cheita
SUTU
27 Aug 2017

Doi papagali comentează in limba muista maternă...
BABUIN
28 Aug 2017

CORECT ....IAR CHEITA LA CINE O FII ??? LA PLAGIATOARE SAU LA ....CINE ESTE GENERALULLLLLLLLLLLL ?????
TODOR CURILA
28 Aug 2017

Doi bolnavi psihic intorsi cu cheita.
ANONYMOUS
30 Aug 2017

Un papagal ambulant.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz