2020-08-09 20:26

Codrin ȘTEFĂNESCU, scrisoare deschisă către membrii PSD, înaintea Congresului: „Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă…”

 |  13:43
Codrin ȘTEFĂNESCU, scrisoare deschisă către membrii PSD, înaintea Congresului: „Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă…”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisă către membrii PSD, în care afirmă că nu vrea ca PSD să capituleze necondiţionat, aşa cum îşi doresc unii, sau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloşi, de ieri şi de azi, şi că vrea un PSD condus de oameni curajoşi şi loiali unor principii şi care refuză să facă pact cu Diavolul.

„Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă, astăzi, în PSD. Ni se impun direcţii străine de ceea ce am făcut şi am spus până acum. Ni se cere să uităm trecutul şi să ne resetăm. Ni se cere să uităm de colegii noştri aflaţi şi azi la anaghie. Ceea ce eu nu pot să accept!”, susţine Codrin Ştefănescu în scrisoarea deschisă remisă News.ro.

El subliniază că nu vrea să uite „de abuzurile inimaginabile” la care au fost supuşi colegii de partid din toată ţara.

„Nu vreau să şterg din memorie anii în care am fost vânaţi şi hăituiţi de sus şi până jos. Parlamentari, primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri judeţeni şi locali, miniştrii, secretari de stat au fost vânaţi şi umiliţi pentru că au avut curaj să se bată pentru români sau pur şi simplu pentru că au fost membri PSD. Nu vreau să uit că mulţi jurnalişti de curaj au fost alături de noi în aceste bătălii şi că mulţi dintre ei au plătit scump pentru acest lucru. Nu vreau să uit că am promis cu toţii, tuturor membrilor, simpatizanţilor şi milioanelor de români care ne-au votat că vom face dreptate până la capăt! Şi că nu vom mai tolera niciun fel de abuz în România. Nu vreau ca PSD să capituleze necondiţionat, aşa cum îşi doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloşi, de ieri şi de azi. Nu vreau să mă dezic de colegii şi prietenii mei aflaţi în suferinţă astăzi, doar pentru că au fost buni patrioţi şi şi-au iubit ţara”, afirmă Codrin Ştefănescu.

El precizează că vrea „un PSD unit, care să-şi ţină promisiunile făcute în faţa electoratului, un PSD condus de oameni curajoşi şi loiali unor principii şi care refuză să facă pact cu Diavolul”.

„De aceea mi-am depus candidatura, la Congres, pentru funcţia de Secretar General. Poziţie din care mi-am făcut datoria pentru PSD, refuzând orice altă funcţie în stat. Pentru că nu am fost nici parlamentar, nici ministru, nici secretar de stat. Sunt convins că şi voi îmi împărtăşiţi temerile şi speranţele. Sunt convins că voi avea spijinul vostru ca şi până acum. PSD este un partid puternic, un partid al românilor, un partid format oameni curajoşi”, încheie Codrin Ştefănescu.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz