2019-10-23 21:12

Codrin Ștefănescu ȘOCHEAZĂ din nou: ”Avem miniștri penali pentru că PUTEM”

 |  21:02
Codrin Ștefănescu ȘOCHEAZĂ din nou: ”Avem miniștri penali pentru că PUTEM”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri că PSD va modifica "mult" Codurile penale, iar întrebat de ce miniştrii cu probleme penale vor face parte din Cabinetul Dăncilă, acesta a răspuns "pentru că putem". De asemenea, el spune că protestatarii care nu sunt de acord cu reforma din Justiţie, "să facă un partid unic, cu Kovesi preşedinte, prim-ministru şi împărat".

“Pentru că putem. Da, putem. PSD este ţinta predilectă a personajelor toxice care, împreună, unit, formează statatul paralel. Aceste persoane care folosesc autoritatea în care sunt numiţi - ilegal şi neconstituţional - bugetul, subalternii şi informaţiile pentru a face politică, pentru a stabili cine trăieşte şi cine moare, cine e arestat şi cine e liber”, a răspuns Codrin Ştefănescu, întrebat de Adevărul de ce le permite PSD celor cu probleme penale să facă parte din Guvern.

De asemenea, întrebat dacă modificarea Codurilor penale va continua, secretarul general al PSD a spus că acestea vor fi modificate "mult", iar dacă protestatarilor nu le convine, "să facă un partid unic, cu Kovesi preşedinte, prim-ministru şi împărat".

"Vor fi modificate Codurile Penale mult. În sens pozitiv. Societatea civilă este partea aia mare din România care ne-a votat şi ne-a dat această împuternicire. Cei de la #rezist, dacă vor să facă un partid unic, cu Kovesi preşedinte, prim-ministru şi împărat, trebuie să vină cu acest program în faţa românilor să-l voteze. Dacă românii vor o ţară cu #rezist, schimbăm şi steagul şi imnul cu #, iar noi ceilalţi ne aplecăm cu respect. Cât nu sunt votaţi şi au 5%, cu tot SRI-ul în spate, cu Coldea cu tot, nu poţi să vii să faci program şi să implementezi nişte idei pentru cealaltă mare majoritate care formează 50% sau 60% şi care a votat", a mai susţinut Codrin Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-24Parerea ta...

ANONIM
25 Ian 2018

Sfidator pentru alegatorii psd care nu sunt in totalitate de acord cu acest individ mediocru si cu apucaturi extremiste. Acest individ duce in jos social democratia din Romania. Un personaj sinistru acest cap de p.......a.
JUSTICE
28 Ian 2018

Trebuie sa intram si peste el in casa si sa-l bagam cu capul de p.....a in veceu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray