2020-02-18 02:07

Codrin Ștefănescu TUNĂ și FULGERĂ după plecările din PSD: ”Bătălia de abia a început!”

 |  20:57
Codrin Ștefănescu TUNĂ și FULGERĂ după plecările din PSD: ”Bătălia de abia a început!”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, reacţionează după plecările din ultimile zile din partid. Ştefănescu spune că nu doreşte să folosească termeni radicali despre colegii care au plecat la Pro Romania, formaţiune condusă de fostul lider al PSD, Victor Ponta.

El mai consideră că social-democraţii trebuie să rămână uniţi în faţa unor "adversari foarte cruzi". 

"N-aş vrea să folosesc termeni radicali, atunci când vorbesc despre foşti colegi cu care am lucrat. Unii au fost miniştri şi şi-au făcut datoria pentru partid, unii au fost alături de noi în toate campaniile şi nu pot să folosesc termeni urâţi vizavi de ei. Eu sper ca aceste lucruri să stopeze şi liderii grupurilor noastre de la Senat şi de la Camera Deputaţilor şi viceliderii poate săptămâna viitoare vor discuta şi cu alţi parlamentari să vadă dacă sunt sau nu nemulţumiri şi dacă acestea pot fi rezolvate", a declarat, pentru Agerpres, Codrin Ştefănescu.

"Calea dialogului poate fi o soluţie, şi am să explic de ce - pentru că avem adversari foarte cruzi, avem adversari care ne pândesc toate mişcările şi n-aş vrea să dăm satisfacţie, mai ales că avem o bătălie şi o miză uriaşă cu ei, să nu avem niciun fel de problemă, niciun fel de fisură în interior. N-aş vrea să văd privirile satisfăcute ale lui Orban şi ale lui Dancă atunci când se uită la PSD sau ale celor care mai fac parte încă din structurile statului paralel sau mafiot - cum îl definea Băsescu - care se bucură că în PSD există un anumit tip de dispută. Şi atunci trebuie să facem tot ce este posibil omeneşte şi toate eforturile pentru a găsi soluţia de a rămâne împreună, pentru că bătălia cu ăştia de-abia a început", a arătat secretarul general adjunct al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

ANONIM
26 Mai 2018

SA II BATE-M NISTE CUIE IN CAP , IN LOC DE PAR . HAZNA PLINA
MAPISPEDRAC-NEA
26 Mai 2018

acest individ se mai numeste capdep...a
ANONIM
27 Mai 2018

Din ,, coasta " PSD-ului de face " SPLITAREA ,, ; de poartă ....
HA, HA !
27 Mai 2018

Inceput de sfarsit . Iata ca marea cloaca se divide .
ADEVARAT
28 Mai 2018

CAP DE P......A CIRCUMSCRISA
ADEVARAT
28 Mai 2018

CAP DE P......A CIRCUMSCRISA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine