2020-08-09 12:00

Codrin Ștefănescu, ultimele DETALII despre starea lui Liviu Dragnea: ”O să facă INFILTRAȚII”

 |  18:09
Codrin Ștefănescu, ultimele DETALII despre starea lui Liviu Dragnea: ”O să facă INFILTRAȚII”

Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltraţii „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operaţie din iunie încolo.

„E în continuare internat. Nu, nu a fost operat şi se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluţie intermediară, adică o să îi facă infiltraţii care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie şi alegeri, dar tot la operaţie va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observaţia medicilor. Este încă internat. Va ieşi din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut şi el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui”, a afirmat Codrin Ştefănescu, marţi, pentru MEDIAFAX.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-19Parerea ta...

MAFIA PSD
20 Mar 2019

Infiltratii cu vitriol pentru dictator si un loc cu verdeata pentru el si mafia psd-alde. Este reteta ideala a lichidarii bolsevismului in Romania.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Mar 2019

se infiltreaza la JILAVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz