2019-10-19 02:36

Codrin ȘTEFĂNESCU vorbește despre un nou „miting uriaș PSD”. Cine i-ar presa pe liderii partidului în acest sens

 |  21:35
Codrin ȘTEFĂNESCU vorbește despre un nou „miting uriaș PSD”. Cine i-ar presa pe liderii partidului în acest sens

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu susţine că liderii partidului din ţară sunt presaţi de primari şi de electorat să organizeze un miting uriaş, până acum nefiind luată însă o decizie în acest sens.

Codrin Ştefănescu a spus, duminică seară, la România TV, că el este unul dintre cei care susţin organizarea unui nou miting al PSD, informează News.ro.

El a mai afirmat că susţinătorii PSD au motive să ceară organizarea unui noi miting PSD, văzând "toate aceste atrocităţi".

”Nu este decis. Preşedintele Dragnea este informat de colegii noştri din ţară, care la rândul lor sunt presaţi de primari, de electorat, de membrii noştri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD. Noi am avut un miting liniştit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenţă, ci a fost pur şi simplu un miting pentru a arăta forţa unei majorităţi  şi a poporului român, care iese la vot şi la urne şi decide ceva prin votul respectiv. În momentul de faţă văzându-se toate aceste atrocităţi, cei care ne susţin au motive să ceară aşa ceva”, a declarat secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

LEGILE LOR
12 Aug 2018

ACUM VIN CAMASILE NEGRE A LUI STEFANESCU SI STANESCU - IORDACHE . VIN FURACIOSI , TIGANI , POLITIA DIN CRAIOVA SI CARACAL , ALEXANDRIA , RUDELE LUI DRAGNEA DIN TOT GUVERNUL FANARIOT . EI FAC LEGI PENTRU SCAPAREA PUSCARIASILOR FURACIOS VILCOV
TRADATORI DE TARA
12 Aug 2018

BA FASCISTULE COMINTERN ROSU . JANDARMI DE CE NU AU NUMERE DE SERVICI LA UNIFORMA ? SE STIE CINE FACE ABATERI , ABUZURI DISCIPLINARE .
IINTERNAUTI
12 Aug 2018

CAUTATI FREGVENTA DE COMUNICARE A POLITIEI , CA SA AFLAM CINE SINT CRIMINALI
BELINO
13 Aug 2018

SAU DESCONSPIRAT CEI DIN DIASPORA . AVEAU DROGURI , MASINI DE FACUT BANI , TIGARI , TRABUCURI CU ELECTRONICA , XEROXURI MOBILE , TELEFOANE CU CARTUSE ILEGALISTE , CASTI CU VIDEOCAMERE , PASTILE DE HIPNATIZAT JANDARMERIA DIN CRAIOVA SI CARACAL , STEAGURI GAURITE DE CARTUSURI DE LA REVOLUTIE , MINCARE SI BAUTURA DE LA MC DONALD , SE PISAU IN PAPUCI DE CARACALA TELEORMAN , MICROFOANE ASCUNSE IN INIMA SI NAS , MASINI BLINDATE CU GOGOSARI , BASTOANE DE LA OLTENI CRAIOVEENI SI CARACAL , CARE AU PLECAT LA REVOLUTIA DIN TIMISOARA , STEAGURI CU FIGURA LUI DRAGNEA SI STANESCU , PAMINT ROMANESC IN CAP , PARINTI SI COPII ABANDONATI IN TARA . FUMURI DE OCCIDENTALI SI STRIGATURI ANTICOMUNISTE . STRIGAU 300 DE PARLAMENTARI SI 27 MINISTERE . 15 000 DE DOCTORI IN APARARE . 15 000 DE ABSOLVENTI AI FACULTATI LUI BOMBONICA DIN ALEXANDRIA . SAU DAT DE GOL , CU SPRAIURI TOXICE SI TUNURI CU APA TOXICA DIN INSULA BELINO .DE ALEXANDRIA . AVEAU TELEVIZOARE RUBIN 102 IN BUZUNARE SI RACHETE DIN COREA LA CEASURI . HARTA CENTURI BUCURESTI A LUI LIMBA LATA DE VOLUNTARI , IN TALPA PAPUCILOR .
CETATEANU
13 Aug 2018

PARLAMENTUL ESTE O ADUNATURA DE PANARAME. ACTUALA CLASA POLITICA TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. PENTRU A SALVA ROMANIA SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE PE RINCIPIILE MERITOCRATIEI, FARA DERBEDEI, GOLANI, RETARDATI, CURVE MASCULINE SI FEMININE, TICALOSI, SFERTODOCTI, CU MULTE TITLURI SI DIPLOME CUMPARATE LA COLTUL STRAZII.
POSTAC NAZI!
13 Aug 2018

Speram sa crapi !!!
ANONIM
13 Aug 2018

Romani,vreti ca tara sa fie condusa de un individ corupt ,mafiot ,misogin pana in strafundul fibrei sale De un venetic ingamfat si infatuat ?Acceptati ca acest individ sa aduca gorilele sale si sa _si bata joc de romani ?Acceptati minciunile acestui om anormal care spune ca jandarmerita aceea s a batut singura si ca jandarmii ar fi smuls brazi si copaci si ar fi dat foc la masini Acceptati ca acest alogen mincinos sa informeze ambasadorul Sua cum ca legea ofshore nu este buna si este nefavorabila concernurilor americane ,si trebuie schimbata Acceptati ca acest nemernic pus de structuri la sefia statului sa si bata joc de tara si sa lupte contra intereselor ei?Veniti in numar cat mai mare ,chiar 8 milioane de romani in piata Victoriei sa l fugarim pe individ cu tot cu gorilele sale !
ROMANI!
13 Aug 2018

Vreti ca minciuna sa fie la ordinea zilei si sa tina loc de lege? Veniti in numar cat mai mare in piata Victoriei sa i alungam pe acesti nenorociti
VENITI !
13 Aug 2018

veniti sa le aratam alogenului si camarilei sale ce inseamna cand iti tradezi poporul si tara!Sa alungam mincinosii acestia si sa instauram ordinea si legea in tara!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray