2020-06-05 10:17

Coldea, Kovesi și Lazăr, la PETRECEREA de la Ambasada SUA, alături de noua gardă PSD

 |  19:43
Coldea, Kovesi și Lazăr, la PETRECEREA de la Ambasada SUA, alături de noua gardă PSD

Florian Coldea (ex-SRI), Laura Codruța Kovesi (ex-DNA), Augustin Lazăr (fost procuror general) și Hans Klemm (fost ambasador SUA), dar şi Viorica Dăncilă şi câţiva miniştri PSD se află printre participanții de la petrecerea dată de Ambasada SUA, cu ocazia aniversării Zilei Independenței.

Ziua Independenţei, căderea comunismului şi 50 de ani de la aselenizare sunt cele trei momente marcante aniversate la recepţia care are loc joi seară la Ambasada Statelor Unite de la Bucureşti. Ambasadorul Hans Klemm (foto) a ţinut un discurs în care a vorbit despre Parteneriatul Strategic SUA-România, despre angajamentul românilor faţă de democraţie şi statul de drept, demonstrat la alegerile din luna mai, şi despre rezultatele economice „puternice” ale ţării noastre. 

Adresându-se preşedintelui Iohannis, Klemm a spus că România este un aliat „model care începlineşte sau depăşeşte angajamentele asumate faţă de Alianţă investind în apărarea sa şi contribuind la securitatea regională şi globală”.

Din partea Guvernului, la petrecerea de la Ambasada SUA participă Viorica Dăncilă si miniștrii Eugen Teodorovici, Gabriel Leș, Alexandru Petrescu, Ecaterina Andronescu dar și alți PSD-iști precum Robert Cazanciuc, Mihnea Costoiu, Mihai Fifor.

Sorin Cîmpeanu reprezintă Pro România, iar Călin Popescu Tăriceanu lipsește.

La eveniment a venit și președintele Klaus Iohannis, dar si liberali precum Ludovic Orban și Lucian Bode, potrivit stiripesurse.ro.

Recepţia a început cu muzică reprezentativă, un survol al avioanelor F16 din Statele Unite şi România, a fost prezentat drapelul Statelor Unite şi intonate imnurile României şi SUA, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Iul 2019

cum e cu USA si Europa? ca nu se mai stie nimic.....si asa ca gluma...cum ramane cu coruptii din Romania care sunt deasupra legilor,de 10 ani de zile PSD se lupta sa anuleze toate dosarele de coruptie si sa ne transforme in republica bananiera
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine