2019-10-15 04:57

COLDEA, suspendat după ce IOHANNIS l-a chemat la Cotroceni. Vezi precizările Administrației Prezidențiale

 |  12:40
COLDEA, suspendat după ce IOHANNIS l-a chemat la Cotroceni. Vezi precizările Administrației Prezidențiale

Preşedintele Klaus Iohannis l-a chemat, joi, la Palatul Cotroceni, pe generalul Florian Coldea, şi a avut o discuţie cu acesta, a declarat, vineri, Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al şefului statului, întrebată dacă Iohannis s-a întâlnit cu Coldea şi i-a cerut demisia.

"Confirm că preşedintele l-a chemat la Palatul Cotroceni pe Florian Coldea şi a existat o discuţie cu acesta. Alte comentarii despre conţinutul discuţiei nu voi face", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat, joi, că desfăşoară o anchetă în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă, iar, până la finalizarea verificărilor, generalul-locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia directorului SRI, Eduard Hellvig, care îi va prelua, de altfel, şi atribuţiile. 

Conform sursei citate, sunt analizate toate circumstanţele prezentate public, precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea.

Numele lui Florian Coldea a fost vehiculat de mai mulţi oameni politici în legătură cu diverse numiri în funcţie sau cu acţiuni ale justiţiei. Printre cei care l-au invocat pe Coldea s-au numărat Elena Udrea, Traian Băsescu şi, recent, Sebastian Ghiţă, care l-a menţionat în fiecare dintre cele şapte apariţii ale sale la televiziunea pe care o controlează. Cea mai recentă a fost miercuri seară, când Sebastian Ghiţă, dispărut din 21 decembrie, a relatat despre concedii petrecute cu acesta, în Seychelles, în 2010, şi în 2012 în Toscana, unde ar fi fost şi Vasile Dâncu. Sebastian Ghiţă a prezentat şi o fotografie în care a susţinut că se află soţia sa şi soţia lui Coldea, la Disneyland.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

HUIAN MIREANUL
13 Ian 2017

Sa i multumiti lui GHITA daca nu era el si azi at i fi bajbait ca niste zo mby de frica Ce clasa p olitica bolnava si anemic a? ce sef de stat aut ist si fara initiativa Ba da are initiativala facu t rau Cand e vorba de fac ut pasi concreti parca este de pe alta planeta ! Trezeste te ca te am a les sa conduci tara nu sa pui bete in roate
CROCODILUL FLAMAND
13 Ian 2017

JOHANNIS NU ARE DE CE SA SE INCURCE CU MAFIOTII RE GIMULUI BASESCU-NASTASE.. ...........NU ARE NICIO O BLIGATIE LA EI........... ......MAFIA COCOS-UDREA-G HITA-PONTA SI-A TRAS DUPA EI IN MOCIRLA COMPLICII. .............AVIZ AMATORI LOR.............MAFIA SI- A ARUNCAT PROTECTORII LA GROAPA CU LEI.......S-AU MANCAT INTRE EI PANA I-A LUAT DRACU............... .....FOARTE BINE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray