2020-02-18 20:27

Comisarul Creţu. Pesedista Corina Creţu i-a luat faţa lui Dacian Cioloş la Comisia Europeană

 |  21:01
Comisarul Creţu. Pesedista Corina Creţu i-a luat faţa lui Dacian Cioloş la Comisia Europeană

Este oficial, Corina Crețu a fost nominalizată pentru funcția de comisar european. Victor Ponta i-a transmis sâmbătă preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, scrisoarea pe care i-a adresat-o preşedintelui ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Junker.

Ponta i-a transmis lui Junker că Dacian Cioloş este prima propunere pentru un portofoliu care ar acoperi dezvoltarea regională şi agricultura: ”Dacă prima noastră propunere nu corespunde arhitecturii pe care o aveţi în vedere pentru viitoarea Comisie, am dori să luaţi în considerare candidatura doamnei vicepreşedinte al PE, Corina Creţu, pentru un portofoliu care va fi discutat cu dumneavoastră ulterior”.

Potrivit surselor PUTEREA, este puţin probabil ca Dacian Cioloş să obţină un nou mandat, în condiţiile în care Guvernul Ponta a făcut şi a doua nominalizare. De altfel, la închiderea ediţiei, surse de la Bruxelles spuneau pentru gandul.info că Junker a nominalizat-o pe Corina Creţu pentru portofoliul Politicii Regionale. Însă este posibil ca, la finalul negocierilor, să se mulţumească cu cel din domeniul Ajutorului umanitar şi cooperării internaţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-01Parerea ta...

JEANA KYZDA (SPECIALISTÎ)
02 Sep 2014

CE VESELEALĂ,DOMNI! S-O HALES ”CREȚU LU” CREAȚA, DEȘI, ”SUFLATU” EXCESIV ÎN VUVUZELA CIOROIULUI A CAM FLEOȘCĂIT-O! (”REAȚI A DRACULU DĂ TALENTAȚI!”)
GELU HRISTEA
02 Sep 2014

Unii da cu gura, alta sooge powula !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine