2019-10-20 16:58

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte LUNI! Codrin Ştefănescu: Vom avea o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată

 |  10:14
Comitetul Executiv al PSD se reuneşte LUNI! Codrin Ştefănescu: Vom avea o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmând să discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), dar şi ”chestiuni interne”. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că va avea loc ”o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată”, el urmând a cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu în urma declaraţiilor făcute despre membrii partidului.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în sala grupului PSD “Ovidiu Şincai”.

Discuţiile se vor axa pe propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Vicepremierul Viorel Ştefan a anunţat că s-a înscris în cursa pentru conducerea ASF, alături de alţi şase candidaţi, în condiţiile în care mandatul actualei conduceri expiră în această lună. Conform informaţiilor vehiculate în spaţiul public, Viorel Ştefan ar fi vizat de remanierea pe care o pregăteşte premierul Viorica Dăncilă.

Aceasta, însă, nu participă la CExN, aflându-se în turneu în Sultanatul Oman şi Statul Qatar, până joi. De aceea, cel mai probabil, liderii social-democraţi nu vor discuta despre remaniere.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că la şedinţă se vor discuta şi ”chestiuni interne”.

”Vom avea o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată. Vom lua nişte decizii”, a spus, duminică, la Antena 3, Codrin Ştefănescu, întrebat fiind dacă se va discuta despre excluderea din partid a contestatarilor liderului Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu a afirmat că el personal va cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu, în urma declaraţiilor pe care acesta le-a făcut despre membrii partidului şi care au ajuns în spaţiul public.

La rândul său, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a confirmat că vor fi două Comitete Executive ale PSD, unul politic şi unul pentru remaniere, spunând şi că luni are loc cel politic.

De asemenea, întrebată dacă vor fi excluderi, ea a spus: "Este foarte posibil".

Întrebată şi dacă există persoane din partid cu care preşedintele PSD nu mai poate colabora, Vasilescu a spus că nu este vorba despre asta. "Nu este vorba de preşedintele PSD dacă mai colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie... ", a declarat Vasilescu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi ea aflată pe lista contestatarilor din PSD, nu va participa la şedinţă, fiind în vizită oficială la Madrid.

Întrebată, vineri, dacă îi este teamă de o posibilă excludere din partid, Gabriela Firea a spus că îi este teamă doar de Dumnezeu şi că, în plus, doar a făcut declaraţii despre o persoană, neaducând astfel prejudicii partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

ANONIM
05 Noi 2018

Miza pentru borcanul chelios numit Codrin Stefanescu este postul de secretar general al PSD in locul lui Neacsu. Oricum, nu se compara Neacsu cu jigodia de Stefanescu. Partea proasta este ca Liviu Dragnea nu s-a lamurit cu cine are de a face. Totdeauna Stefanescu a jucat la mai multe capete. Acum joaca doar cartea lui Dragnea, ca si Mitraliera: jigneste si injura oamenii cu credibilitate din PSD, spunandu-i lui Dragnea doar ce vrea acesta sa auda. Circul va incepe dupa numirea in functia de secretar general PSD, cand isi va cauta alte relatii si alte tovarasii in lupta anti- Dragnea. Dragi tovarasi din PSD, spalati-va pe cap cu Codrin Stefanescu. Veti vedea candva ca Liviu Dragnea chiar a fost genial, comparativ cu acest individ numit Codrin Stefanescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray