2019-10-23 00:27

Luptă acerbă! Firea răspunde dacă va fi NAŞA lui Dragnea, în competiţie cu Dăncilă

 |  13:19
Luptă acerbă! Firea răspunde dacă va fi NAŞA lui Dragnea, în competiţie cu Dăncilă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns, luni, întrebată dacă l-ar năşi pe Liviu Dragnea, că nu va exista o bătălie între ea şi Viorica Dăncilă pe acest subiect, premierul având întâietate, fiind mai veche în partid.

"Nu mi-a spus (dacă se căsătoreşte - n.r.). Sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi ulterior la nuntă şi voi fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, "naşi de profesie", a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă ar accepta să-l năşească pe Liviu Dragnea, Gabriela Firea a replicat: "Să fie o bătălie între mine şi doamna Dăncilă? Niciodată. Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie nici pe acest subiect, îi dau întâietate, este mult mai veche ca mine în partid, o respect şi o preţuiesc".

Gabriela Firea a mai spus că i s-a părut normal ca partenera de viaţă a liderului PSD să se afle în primele rânduri la congresul extraordinar al partidului.

"Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani de zile, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional", a completat primarul general.

Edilul a mai spus că nu ştie dacă partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea este sau nu membru PSD.

"Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcţia bună, noi o cunoaştem şi de la alte întâlniri private. Nouă ni s-a părut foarte normal, am văzut că din titlurile date, pentru presă a fost o surpriză, dar noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, ne cunoşteam, ştiu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile sau de Crăciun sau de Ziua Femeii şi-a adus şi ea o contribuţie", a mai spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă Irina corespunde profilului unei prime doamne, Firea a răspuns: "De ce nu? De ce nu? Eu aş zice că da".

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara că ar accepta să-i fie naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, dacă i-ar cere acest lucru, afirmând că partenera acestuia de viaţă, Irina Tănase, este "o fată deosebită".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-12Parerea ta...

STRATEGU
12 Mar 2018

Suveranitatea si Securitatea Nationala a Romaniei implica toate problemele socieatii: economia, echilibrul social, educatia, sanatatea, apararea, diplomatia, justitia, administratia si ordinea publica. Scopul Securitatii Nationale este legitimat inclusiv prin promovarea si apararea intereselor fundamentale ale Romaniei si U.E, protejarea cetatenilor romani, garantarea drepturilor fundamentale si a libertatilor individuale ale acestora si ale membrilor comunitari. Atingerea acestui scop este serios amenintata de incompetenta, intensificarea fenomenului coruptiei si a infractionalitatii care pericliteaza indeplinirea obiectivelor nationale (ex. aderarea la Spatiul Schengen, construirea infrastructurii, dezvoltarea, economica, a invatamintului, a sanatatii, a agriculturii, a turismului etc.) si afecteaza in special functionarea sistemului politico-institutional, eficienta si continuitatea procesului de reforma economico-structurala, implementarea unei economii eficiente, extinderea si consolidarea relatiilor cu statele democratice occidentale si cu institutiile economico-financiare paneuropene, integrarea deplina in structurile euroatlantice. SUVERANITATEA prin definitie este pretentia unui popor de a fi autoritatea politica, nesupusa fata de vreo alta putere superioara, in ceea ce priveste luarea deciziilor politice si aplicarea lor. In sistemul sociopolitic mondial SUVERANITATEA este pretentia statului de a se autoguverna pe deplin, conform unor norme de drept bazate pe o anumita morala, iar recunoasterea mutuala a pretentiilor la suveranitate este baza societatii internationale.
STRATEGU
12 Mar 2018

Dupa decembrie 1989 poporului roman i s-a deschis calea istorica spre suveranitate si la autodeterminare totala, dar aceste deziderate nu se pot realiza din cauza INCOMPETENTEI si IMORALITATII datorate proprilor nostri romani semidocti, submediocri, incompetenti (paranoici) care se vor, prin autoimpunere a se autointitula elite sau “genii” politice sau publice precum si a coruptiei generalizate care stapineste Romania si este prezenta in toate domeniile vietii sale (invatamint, sanatate, administratie, justitie, etc.) Pentru a i se reda SUVERANITATEA si stralucirea dumnezeiasca meritata poporului roman trebuie reduse pe cat posibil din spatiul public, dilentantismul, impostura, submediocritatea si flagelul CORUPTIEI pe care il exercita nonvalorile (asa zisele elite politice) asupra sa. In acest scop este nevoie mai intii de toate de o PUTERE POLITICA formata din elite cu competente dovedite, comparabile cu cele existente in statele emancipate ale lumii si cu grad ridicat de INEGRITATE si MORALITATE. Coruptia (imoralitatea, necinstea) dezvoltata in ultimii 28 de ani afecteaza cvasi - totalitatea domeniilor sociale si in ultima instanta pe cetatean, de la ale carui drepturi si interese fundamentale porneste insusi conceptul de securitate nationala. Lupta impotriva coruptiei si a criminalitatii organizate trebuie sa constituie problema centrala a institutiilor fundamentale ale statului, care au competenta in domeniu deoarece dupa 28 ani de la evenimentele istorice, din decembrie 1989, cind a fost marcat momentul trecerii de la COMUNISMUL - STALINIST la LIBERTATE - DISCRETIONARA, societatea romaneasca a ajuns la stadiul de IMORALITATE NATIONALA.
FREACA MENTA
12 Mar 2018

Ha , ha , se uita la ciolanul din cui . Sau terminat barbati , iar acum baga fufele , limba lata , la inaintare .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray