2020-07-07 19:21

COMUNICAT. Partidul România Unită susține participarea masivă la vot împotriva ambilor candidați

 |  17:03
COMUNICAT. Partidul România Unită susține participarea masivă la vot împotriva ambilor candidați

Partidul România Unită consideră perdante pentru România variantele calificate în turul doi al alegerilor prezidențiale și propune de aceea participarea masivă la vot împotriva ambilor candidați. La fel ca și în primul tur, recomandăm votarea prin aplicarea ștampilei pe Vlad Țepeș scris în prealabil pe buletinul de vot, în semn de protest față de prestația slabă a candidaților și a lipsei lor de interes real pentru problemele grave ale României.

Pe de altă parte, situația în care numărul celor care vin la vot în diaspora dar nu își pot exercita acest drept constituțional este egal cu diferența dintre cei doi candidați la prezidențiale trebuie să aibă ca și consecință legală anularea alegerilor pentru că înseamnă că rezultatul a fost viciat în mod definitoriu. Din acest motiv, proasta organizare a votului din diaspora poate aduce nu doar o criză de legitimitate, ci și o criză constituțională gravă de care România nu are nevoie.

Ne plasăm așadar în continuare, ca și în turul întâi al alegerilor, împotriva ambilor candidați și considerăm că România are de pierdut indiferent de rezultatul final, dar acest lucru nu înseamnă că jocul nu trebuie desfășurat corect cu respectarea dreptului fiecărui cetățean român de a vota dacă dorește, indiferent de opțiunile sale.

În cazul în care dreptul românilor din diaspora la vot nu este respectat, iar acest lucru se dovedește a influența rezultatul final, vom solicita anularea alegerilor pentru a fi respectată opțiunea reală a românilor, oricare ar fi ea. Este dreptul suveran al poporului român de a-și alege președintele conform regulilor democratice, iar încălcarea acestui drept absolut trebuie sancționată drastic.

Deputat Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-13Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Noi 2014

Partidul asta de unde a mai aparut?sau e tot un fel de PRM-VaginTudor versiunea modernizata
DIACONU SI PIEDONE
13 Noi 2014

Bogdan Diaconu este pupila primarului Piedone care la randul lui este omul puscariasului Dan Voiculescu. Piedone este edilul care a luat intr-o singura zi, la Politia Rutiera Pitesti, toate categoriile inscrise in carnetul de sofer, inclusiv de... tractorist!!! Diaconu s-a suparat pe PSd ca nu l-a pus pe lista pentru Europene pe un loc eligibil. Asa a luat fiinta un partid surogat condus un un linge-blide, domnul deputat Bogdan Diaconu. Deocamdata atat despre cainele din lesa lui Piedone. Vom reveni...
ANONIM
14 Noi 2014

Diaconu B trebuie sa redenumeasca partidul sau si sa -i zica PARTIDUL HOTILOR si MAFIOTILOR UNITI ca sa exprime un adevar cert o realitate crunta.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz