2020-01-24 12:22

Conducerea PMP se reuneşte vineri în şedinţă pentru a discuta poziţia partidului faţă de turul doi al alegerilor prezidenţiale

 |  11:33
Conducerea PMP se reuneşte vineri în şedinţă pentru a discuta poziţia partidului faţă de turul doi al alegerilor prezidenţiale

Conducerea PMP va avea, vineri, o şedinţă la Snagov, pentru a discuta poziţia partidului faţă de turul doi al alegerilor prezidenţiale. Secretarul executiv al PMP Vasile Gherasim a declarat, pentru Mediafax, că în opinia sa, PMP va susţine dreapta în orice variantă.

"Părerea mea este că noi susţinem dreapta în orice variantă, însă, în condiţiile în care Klaus Iohannis apare la televizor şi spune că nu negociază cu nimeni, nu putem să intrăm cu forţa în casa omului. În aceste condiţii, vom discuta ce atitudine politică să avem atunci când cel care ar trebui să fie partener îţi spune «nu veni la mine că e poarta încuiată»", a precizat Vasile Gherasim.

Secretarul executiv al PMP a mai spus că, din experienţa lui politică, nu a mai întâlnit aşa ceva, ca un lider politic să nu considere negocierea drept o tehnică şi practică politică modernă.

"În experienţa mea, eu nu am întâlnit aşa ceva, ca un lider să nu considere negocierea şi compromisul drept tehnică şi practică politică modernă", a afirmat Vasile Gherasim.

Acesta a mai spus că la Snagov se va reuni conducerea partidului de la nivelul judeţelor până la nivelul central, într-o şedinţă a Consiliului Naţional al PMP. În cadrul acestei întrevederi se va face şi o analiză a rezultatelor obţinute de partid în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Candidatul PMP, Elena Udrea, a obţinut la alegerile din 2 noiembrie 5,20% din voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-07Parerea ta...

NU VOTEZ PNL-PSD-PDL=USL
07 Noi 2014

Presa intreaba: pe cine sustine Elena Udrea in turul doi? Daca eu,votant PMP imi anulez votul deoarece niciodata n-am sa pot vota cu PNL-Blaga SINGURII vinovati pentru ca acum, avem PSD si Ponta la guvernare, nu pot sa cred ca Elena Uddrea ar mai putea vota pe cineva sau, sa ne indrume pe noi sa ne prosttituam in turul doi! Udrea stie ca PM P are un electorat inteligent si ca nu are nevoie sa fie indrumat ca turma de oi intr-o directie sau alta! PNL-Baga ne-au dat guvernele jos si l-au pus pe Ponta premeir, baronii PSD la guvernare, ei sa ne scape de comunisti, NU NOI cei de drepata adevarata care suntem langa Udrea! Deci sa se unga pe cap Iohannis si Ponta, amandoi garantati de Voiculescu. Sper ca Udrea sa nu jigneasca electoratul PMP si sa le dea directiva cum sa voteze! Ne-ar jigni!
TRAIASCA BULA, EROUL NATIONAL
07 Noi 2014

Normal ca PMP decide astazi care va fi pozitiia partidului pe care o recomanda membrilor si simpatizantilor sai...si nimeni n-ar trebui sa fie surprins ca dupa sedinta de la Snagov, jurnalistii si opinia publica sa privesca precum matza in calendar si sa nu inteleaga nimic din declaratii...chiar asa si trebuie : pe cine sa votezi atata timp cat ambii finalisti au fost mereu dusmanii Elenei Udrea si ai lui Traian Basescu ?...dusmanie pe fatza , fara rezerve....noi, membrii si simpatizantii de rand STIM ce sa facem si fara sa ascultam indicatiile pretioase, vom merge la vot si vom pune stampila apasat pe ambii PROSTOVANI!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray