2019-10-14 09:44

Conducerea PNL Buzău a fost dizolvată. MOTIVUL pentru care s-a ajuns la acest deznodământ

 |  15:03
Conducerea PNL Buzău a fost dizolvată. MOTIVUL pentru care s-a ajuns la acest deznodământ

Structura de conducere a filialei municipale a PNL Buzău a fost dizolvată de Biroul Politic Judeţean al formațiunii liberale, după nemulţumirile legate de activitatea preşedintelui filialei, medicul Adrian Zoican.

Conducerea formațiunii din Buzău urmează să fie asigurată de un interimar, însă numele acestuia nu a fost încă făcut public până acum, informează News.ro.

Potrivit preşedintelui PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, Biroul Politic Judeţean a decis marţi seară prin vot, cu 22 de voturi pentru, două  abţineri şi un vot împotrivă, dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei municipale Buzău. Astfel, medicul Adrian Zoican a rămas fără funcţia de lider al filialei municipal.

“Aseară, la Biroul Politic Judeţean s-a luat hotărârea de a dizolva Biroul Politic local al muncpiului Buzău, urmare a unor discuţii mai vechi avute în interiorul partdului, probleme care trenau vizavi de activitatea acestei organizaţii, care este reprezentativă pentru PNL. Am sperat că după alegerile care au avut loc cei aleşi vor face tot ce le stă în putinţă ca organizaţia să devină un adevrsar politic redutabil al PSD, lucru care însă nu s-a întâmplat”, a declarat Romanescu.

Liderul PNL Buzău a adăugat că liderul filialei municipale, medicul Adrian Zoican, nu şi-a îndeplinit sarcinile, nici măcar pe cele pe care singur şi le-a asumat atunci când a fost ales. “E dreptul domnului Zoican să facă orice fel de contestaţie va vrea, e normal, numai că lucrurile în interiorul organizaţiei astfel stau, majoritatea a considferat că nu s au îndeplnit toate obiectivele pe care ni le am propus şi era normal să se dizolve această organizaţie, e liber să candideze din nou, numai că vom reface echipa care să facă ce trebuie”, a conchis deputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

DEREK CAMIL
20 Dec 2017

La ce sa sa te astepti de la niste PNListi doar se vede de ce sunt instare Au in sange instinctul criminal al inaintasilor de acum 110 ani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray