2020-04-09 04:14

Conducerea PSD își modernizează strategia politică. Consultant american, adus în campanie

 |  23:30
Conducerea PSD își modernizează strategia politică. Consultant american, adus în campanie

Social-democrații se modernizează. Surse din conducerea PSD au declarat pentru Europa Liberă că președintele interimar Marcel Ciolacu a apelat la serviciile unui consultant american pentru a stabili strategia politică a social-democraților.

Potrivit surselor Europa Liberă, consultantul american a venit cam de o lună și se va ocupa inclusiv de interpretarea sondajelor opinie. De asemenea, un rol important în echipa lui Marcel Ciolacu îl are consultantul politic Bogdan Popescu, acesta lucrând cu mai mulți lideri PSD în ultimii 17 ani.

Marcel Ciolacu a căutat să aducă la partid o nouă echipă de consultanți în perspectiva alegerilor locale și parlamentare. După preluarea puterii în PSD de noua echipă interimară, consultantul politic Bogdan Popescu a fost văzut des în biroul președintelui Camerei Deputaților, dar și în sediul din Kiseleff.

Chiar dacă este mai puțin cunoscut, având un profil aproape necunoscut opiniei publice, Bogdan Popescu este o veche cunoștință a social-democraților. Acesta a început să lucreze alături de PSD încă din 2003, când a fost consilierul lui Mihai Tănăsescu, fost ministru de Finanțe în guvernul Năstase. După aceea, consultantul politic a trecut în echipa lui Mircea Geoană în perioada 2007 – 2009, apoi a lucrat pentru Victor Ponta. Colaborarea lui Bogdan Popescu continuă cu PSD prin intermediul lui Valeriu Zgonea în perioada când acesta ajunge numărul doi în PSD și președinte al Camerei Deputaților. Printre contractele avute de Bogdan Popescu s-a aflat și cel cu actualul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Consultantul politic se află într-o relație cu deputata ProRomânia, Gabriela Podașcă, cei doi având împreună un copil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine