2020-04-10 00:19

Conflictul din PNL Ilfov s-a stins. Marian Petrache renunță la candidatura pentru Consiliul Județean, în favoarea celei de la Senat

 |  15:21
Conflictul din PNL Ilfov s-a stins. Marian Petrache renunță la candidatura pentru Consiliul Județean, în favoarea celei de la Senat

Liderul PNL Ilfov, Thuma Hubert a câștigat în conflictul cu Marian Petrache pentru candidatura la șefia Consiliului Județean. Petrache a anunțat că se retrage din cursă, însă va deschide lista PNL Ilfov la Senat.

Susținut de primarii din județ, Thuma Hubert s-a impus în fața lui Marian Petrache în urma unui vot organizat în PNL Ilfov.

În aceste condiții, Petrache face un pas în spate, însă a negociat cu liderii PNL și va deschide lista la Senat, pe județul Ilfov.

”După două mandate, Marian Petrache caută o altă provocare. Voi deschide lista la Senat. Dacă PNL va fi la guvernare, voi alege drumul unei funcţii executive, dacă partidul mi-o va cere, dacă nu, voi fi în comisia de administraţie.

Azi, Ilfovul are toate strategiile făcute astfel încât să aibă o dezvoltare sustenabilă din toate punctele de vedere. Pot să fac pasul în lateral liniştit. Totul e pregătit. PNL va ieşi detaşat câştigător. PNL are 29 de primării din 40 în Ilfov. În marea majoritate avem performanţă administrativă şi scorurile vor fi pe măsură ”, a spus Marian Petrache, la Adevărul Live.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine