2019-07-21 13:45

CONFLICTUL Dragnea-Grindeanu. Care e adevărul

 |  18:36
CONFLICTUL Dragnea-Grindeanu. Care e adevărul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia "inteleapta" de abrogare a OUG 13 a fost luata "de comun acord" cu "speranta ca incet-incet protestele vor inceta".

Liderul PSD a mai sustinut ca "Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi". Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni, în legătură cu informaţiile referitoare la existenţa unui conflict între el şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, că acestea sunt "speculaţii" şi a subliniat că lucrurile sunt "cât se poate de clare" având în vedere susţinerea pe care coaliţia de la Putere o dă în continuare Guvernului. "Eu nu vreau să răspund la asemenea speculaţii. Am fost azi la şedinţa de grup împreună (cu Liviu Dragnea - n.r.), am fost în Parlament. Aţi văzut susţinerea pe care coaliţia o dă în continuare Guvernului, eu cred că lucrurile sunt cât se poate de clare", a afirmat Grindeanu, la Parlament, întrebat în legătură cu faptul că sunt informaţii potrivit cărora ar exista un conflict între el şi Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray