2020-05-25 18:34

Congres USR: Dan Barna - candidatul partidului la prezidenţiale

 |  17:02
Congres USR: Dan Barna - candidatul partidului la prezidenţiale

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidenţiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formaţiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate. Prezidenţiabilul PLUS va fi desemnat prin vot electronic, iar candidatul Alianţei USR-PLUS va fi decis după negocieri

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidenţiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Liderul formaţiunii a primit 324 de voturi din totalul de 492 de voturi exprimate.

Mihai Goţiu a primit 134 de voturi, Dumitru Stanca - 5 voturi, iar Dragoş Dinulescu 3 voturi, potrivit anunţului făcut de Cătălin Drulă.

Din totalul de 492 de voturi exprimate, 26 au fost nule.

„Chiar cred că România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni. Cred că obiectul USR - PLUS în campanie e de a transforma România în care copiii şi tinerii vor să trăiască şi mulţi vor să se întoarcă. Mulţumesc încă o dată. Alianţa USR-PLUS merge la victorie”, a declarat Dan Barna, imediat după anunţarea votului de pe scena Congresului USR.

La rândul său, Dacian Cioloş a anunţat, la finalul Consiliului Naţional al PLUS, că s-a decis ca prezidenţiabilul partidului să fie ales prin vot electronic de către toţi membrii formaţiunii, în perioada 22-27 iulie. Ulterior vor fi negocieri cu USR pentru a decide candidatul Alianţei la prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13Parerea ta...

BRAVO
14 Iul 2019

Un lucru inteligent și o politica deschisa democrației. De luat în considerare acești primi pași.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine