2020-08-04 23:09

CONGRESUL PSD. Codrin Ștefănescu vorbește despre Liviu Dragnea: "Vor fi surprize! Astăzi suntem curajoşi, LOIALI şi hotărâţi. Sau NU!"

 |  11:36
CONGRESUL PSD. Codrin Ștefănescu vorbește despre Liviu Dragnea: "Vor fi surprize! Astăzi suntem curajoşi, LOIALI şi hotărâţi. Sau NU!"

Codrin Ştefănescu spune că PSD trebuie să lupte mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri şi că partidul trebuie să lupte pentru fiecare membru de partid şi să nu uite de fiecare membru care a căzut la datorie de-a lungul timpului.

"Astăzi e ziua cea mare pentru PSD! Astăzi vom decide în ce direcţie o vom lua! Astăzi suntem curajoşi, loiali şi hotărâţi. Sau nu. Vom decide împreună!", a transmis Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

“Nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut, nu uităm nici colegii noştri care se află la anaghie şi insistăm pe faptul că trebuie să luptăm mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri, trebuie să luptăm pentru fiecare membru de partid şi trebuie să nu uităm de cei care au căzut la datorie de-a lungul timpului. Pe asta se va baza şi o parte din discursul meu la acest congres. Sunt foarte mulţi colegi care asta mi-au spus şi acum de câteva ore de când am venit”, a afirmat Codrin Ştefănescu înainte de începerea congresului PSD, citat de News.ro.

El spune că nu vrea să se desprindă de trecutul partidului, unul plin de bătălii şi de alegeri câştigate. 

“Trecutul nostru este unul pe care toată lumea îl ştie. Este un trecut plin de bătălii, un trecut în care am câştigat alegeri cu un program de care în mare parte ne-am ţinut, este un trecut pentru care ne-au votat foarte mulţi români. În aceste bătălii am avut foarte mulţi jurnalişti alături de noi şi dacă ştiţi în scrisoarea mea deschisă le-am mulţumit şi acestora, nu trebuie să uite nici colegii mei că au fost oameni curajoşi care ne-au fost alături din societatea civilă, din presă, care au plătit şi foarte scump pentru curajul lor, aşa cum a plătit foarte scump unul dintre colegii noştri. Nu vreau să mă desprind de acest trecut”, a menţionat Ştefănescu. 

El crede că vor fi suprize la acest congres şi spune că fiecare delegat va vota cum îi va dicta conştiinţa la acest congres.

„Ca secretar general al PSD nu am avut alte funcții. Toată viața mea am stat la partid. Știu foarte bine ce e în bucătăria interna a partidului. Cred că vor fi surprize la Congres. Fiecare delegat va vota cum îi dictează conștiința”, a afirmat Codrin Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz