2020-08-11 16:35

Consilierul judeţean PDL Monica Săsărman, lovită cu pumnul în cap în timpul campaniei, nu va depune plângere penală

 |  07:45
Consilierul judeţean PDL Monica Săsărman, lovită cu pumnul în cap în timpul campaniei, nu va depune plângere penală

Consilierul judeţean PDL Monica Săsărman din Bistriţa-Năsăud, lovită cu pumnul în cap de un bărbat în timp ce făcea campanie electorală, nu a depus plângere penală împotriva agresorului. În aceste condiţii, dosarul penal întocmit va fi trimis procurorilor cu soluţie de clasare.

Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la comiterea unei agresiuni în localitatea Prundu Bârgăului.

“Victima, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, a declarat poliţiştilor deplasaţi la faţa locului că a fost agresată de un tânăr necunoscut. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, fără a rămâne internată. În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani, bănuit de comiterea agresiunii. Din primele cercetări a reieşit că cei doi se cunoşteau, bărbatul fiind reprezentat anterior într-un dosar, în calitate de apărător, de către victimă”, se arată în comunicatul de presă.

Sursa citată a mai menţionat că, în urma examinării medico-legale s-a stabilit că leziunile suferite de Monica Săsărman necesită cinci zile pentru vindecare.

“Partea vătămată a declarat că nu doreşte să depună plângere prealabilă şi nu a formulat nicio altă pretenţie. Dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe urmează a fi transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu soluţie de clasare”, a precizat Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Consilierul judeţean PDL Monica Săsărman a mers, sâmbătă, în comuna Prundu Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru a împărţi materiale de campanie cu Klaus Iohannis. La un moment, consilierul judeţean PDL a fost lovită cu pumnul în cap de un bărbat care a coborât dintr-o maşină.

Deputatul PDL Ioan Oltean a precizat ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă, că „s-au produs evenimente grave în a doua zi de campanie electorală, care scot în evidenţă comportamentul huliganic al reprezentanţilor PSD”.

”La Prundu Bârgăului, colega noastră Monica Săsărman a fost bătută în timp ce făcea campanie în mod corect, mulţumindu-le oamenilor pentru votul dat în 2 noiembrie şi cerându-le să vină la vot şi să voteze din nou cu Iohannis în 16 noiembrie. O maşină cu număr de leasing s-a oprit, un individ musculos, din ăştia odihniţi care trăiesc bine din ceea ce puterea oferă, a coborât, a pălmuit-o, adresându-i cuvinte dintre cele mai puţin plăcute, a urcat în maşină şi a plecat. În maşină se mai aflau trei-patru indivizi. A fost deja identificat personajul respectiv şi dus la Poliţie pentru a-şi justifica fapta. Nu contează câţi pumni i-a dat Monicăi Săsărman, gestul în sine e condamnabil. Sunt convins că cel care a lovit-o este ciracul ciocoiului de la Prundul Bârgăului. Nu este un tânăr care s-a simţit dintr-o dată împotriva PDL”, a afirmat Ioan Oltean.

PSD Bistriţa-Năsăud a precizat, la rândul său, că ”orice tip de agresiune, indiferent când aceasta are loc” este condamnabilă.

“PSD Bistriţa-Năsăud condamnă cu fermitate orice tip de agresiune, indiferent când aceasta are loc. Avalanşa de acuze pe care cei din ACL le-au făcut, îndreptate împotriva noastră, nu au niciun suport legal. Cei ce respectă principiile democratice ar trebui să aştepte ca instituţiile statului să elucideze acest caz de agresiune, în care a fost implicat un membru ACL şi abia apoi să se pronunţe asupra vinovăţiei unuia sau altuia. (…) Regretăm incidentul în care a fost implicată Monica Săsărman. Cerem instituţiilor statului să-şi facă datoria cât mai repede şi transparent cu putinţă şi îi transmitem preşedintelui Ioan Oltean să înceteze cu astfel de insulte”, a afirmat preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz