2020-02-18 20:34

Consilierul lui Dragnea, simpatizant Pro România

 |  11:44
Consilierul lui Dragnea, simpatizant Pro România

Printre cei care s-au înghesuit luni la Camera de Comerț și Industrie a României, cu ocazia prezentării platformei politice și a echipei Pro România, s-a aflat și un personaj controversat.

Este vorba de Nicolae Vasilescu, vărul ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, în prezent consilier personal al lui Liviu Dragnea, la sediul PSD. Fost deputat PRM și PSD de Dolj și Constanța, Nicolae Vasilescu a fost condamnat la doi ani de închisoare, la finalul lui 2013, pentru trafic de influenţă, fiind eliberat condiționat după un an și jumătate. În martie 2012, Nicolae Vasilescu, pe atunci șef al Departamentului Legislativ al Camerei Deputaților, a fost trimis în judecată. Potrivit procurorilor, în noiembrie 2011, deputatul, alături de alți doi inculpați, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale 2 milioane de lei, aproximativ 40% din valoarea totală a unor lucrări efectuate în beneficiul a cinci primării din Constanța.

În prezent, Nicolae Vasilescu și Darius Vâlcov sunt cei doi consilieri de încredere a lui Dragnea de la sediul PSD. Trebuie precizat că Nicolae Vasilescu este prieten foarte bun cu Nicolae Bănicioiu, iar luni el s-a întreținut minute bune și cu fostul deputat PSD de Suceava, trecut la Pro România, Cătălin Nechifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine