2019-10-18 21:48

Constituirea comisiei speciale pentru elaborarea codului administrativ a fost aprobată

 |  15:26
Constituirea comisiei speciale pentru elaborarea codului administrativ a fost aprobată

Parlamentul a aprobat, miercuri, cu 210 de voturi "pentru" şi 90 "împotrivă", constituirea Comisiei speciale comune pentru elaborarea codului administrativ, informează Agerpres.

Comisia va avea ca obiective analiza cadrului normativ actual, elaborarea unor proiecte, precum şi centralizarea şi examinarea iniţiativelor legislative care vizează acest domeniu. Aceasta poate avea şi rol de iniţiator al propunerilor legislative.

Şedinţele comisiei sunt, de regulă, publice, prevede Hotărârea Parlamentului. Această comisie va funcţiona pe o perioadă de şase luni, cu posibilitatea prelungirii termenului.

Înfiinţarea acestei comisii a fost criticată de reprezentanţii PNL, USR şi PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2018

Un lucru deosebit de grav, il constituie faptul că in ROMANIA dupa 1989 nu s-a tratat MAI INTAI DE TOATE cum era normal , aspectele referitoare la ANTICORUPTIA din Sistemul JUDICIAR si Sistemul POLITIC (deoarece ele fac parte din sectoarele cele mai vulnerabile ale sistemului social). Cele două subsisteme constituie pilonii de baza cu care trebuiea sa se inceapa purificarea exigenta din punct de vedere al moralitatii si integritatii , ca sa ajute ulterior la demararea curaţeniei morale ce trebuia efectuata in societatea românească. In prezent autoritatile principale ale statului, in baza impunerilor (presiunilor) exercitate din partea sistemelor (mafiotizate) menţionate „neglijate?!” INTENTIONAT nu se poate face altceva decat ca cestea sa se conformeze unei consensualitati abisale pentru viitorul poporului roman.
ANONIM
18 Apr 2018

DEOARECE SISTEMUL LEGISLATIV ESTE DEPLORABIL IN RO SE IMPUNE CA AUTORITATILE UE SI NATO SA CENZUREZE ORICE LEGE , O.G. SAU OUG PANA LA ALEGERI ANTICIPATE. ACTUALUL PARLAMENT ESTE ALE S IN BAZA UNOR REGLEMENTARI DE TOT KKTu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray