2020-07-15 15:55

Continuă numirile în Guvernul Cioloș

 |  09:06
Continuă numirile în Guvernul Cioloș

Noul an aduce cu sine și alte numiri în eșalonul doi din Guvernul Cioloș. Cinci noi nume s-au alăturat echipelor din ministere.

Florin Moţiu va fi numit în subordinea ministrului Justiţiei Raluca Prună, anunță Hotnews. El a mai ocupat aceeaşi funcţie şi în timpul guvernării USL. În 2013, a făcut parte din Comisia Naţională pentru compensarea Imobilelor, funcţie care i-a atras şi calitatea de pârât într-un dosar civil.

Un alt secretar de stat care ar urma să fie numit la Ministerul Justiţiei este Gabriela Scutea. Ea vine din postura de Inalt Reprezentant al României pentru relaţia cu Comisia Europeană.

Cei doi se alătură lui Adrian Baboi-Stroe, cel de-al treilea secretar de stat din minister care a fost până de curând consultant independent în Parlamentul European. Anterior (2010 - 2011), el a fost asistent al europarlamentarului Monica Macovei.

De la începutul anului a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei şi Anca Magdalena Chiser. Ea a fost promovată din postul de consilier al fostului ministru. Anca Magdalena Chiser a mai lucrat la Parlament (2005 - 2014) şi la Preşedinţia României (2000 - 2004).

Radu Horia Dorcioman a preluat funcţia secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor. Pentru acest post el a renunţat la funcţia de manager al OTP Consulting.

Aceştia se alătură altor şase secretari de stat numiţi în funcţii la sfârşitul anului trecut la Cultură, Economie, Energie, Sănătate şi Finanţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-10

In legatura cu acest articol...

Cioloș, numiri în funcție înainte de Sărbători

UPDATE Demiteri și numiri la vârful MAI. Cine e noul șef al Poliției Române
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz