2020-04-09 05:02

Continuă scandalul în PSD Arad. Un deputat își anunță demisia din partid

 |  19:04
Continuă scandalul în PSD Arad. Un deputat își anunță demisia din partid

O nouă rundă de alegeri în filiala PSD Arad s-a terminat cu victoria senatorului Mihai Fifor, dar și cu anunțul unuia din deputații social-democrați: ”Luni voi demisiona din partid!”

Fostul ministru și secretar general PSD, senatorul Mihai Fifor, a devenit sâmbătă noul președinte al organizației județene PSD Arad. Prim-vicepreședinte al PSD Arad a fost ales deputatul Florin Tripa – anunță stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, imediat după anunțul rezultatelor alegerilor, deputatul PSD Adrian Todor a anunțat că VA DEMISIONA LUNI din partid.

Reamintim că deputatul Dorel Căprar cîștigase șefia organizației județene în urmă cu câteva săptămâni, însă conducerea centrală PSD a decis că alegerile nu s-au făcut statutar, le-a anulat și a decis să se organizeze noi alegeri.

Adrian Todor și Dorel Căprar, fosta echipă câștigătoare, este acum echipa pierzătoare. Căprar nu a spus ce va face în continuare.

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, nu a mers la Arad, dar a fost prezent la alegeri secretarul general interimar PSD Paul Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine