2020-02-28 18:10

Continuă transferurile pe ruta PSD-Pro România. Ponta: Vor mai veni sigur încă trei

 |  13:03
Continuă transferurile pe ruta PSD-Pro România. Ponta: Vor mai veni sigur încă trei

Victor Ponta a afirmat că partidul său, Pro România, va coopta „sigur” încă trei parlamentari de la PSD, fapt ce va permite constituirea unui grup parlamentar.

Fostul premier mai susține că a "primit o veste bună" de la Ion Mocioalcă, președintele comisiei de statut, că deocamdată nu își poate face grup parlamentar pentru că nu are 10 deputați care au candidat pe listele aceluiași partid, precizând că în prezent sunt 7, dar că vor mai veni trei de la PSD "sigur". Pe de altă parte, Ponta a comentat ironic declarațiile făcute de premierul Viorica Dăncilă alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare şi Repompare 5 Haret (SRP5) din Amenajarea complexă Rugineşti-Pufeşti-Panciu.

„Am văzut-o azi pe doamna Dancilă lângă dl. Oprișan și mi-am adus aminte cum eram eu lângă Oprișan. Am înțeles de ce mă ura lumea”, a spus ex-premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

LUNETA
31 Mai 2018

Acest naumovici-zis si albanezul botezat cu briciul, face "spirite de gluma" din creierasul lui de microcefal cu trotineta si pupin basescian, cum poveste chelioja-marinelu' … I-al pe generalul izmenelor si plecati departe … cat mai departe !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine