2020-01-20 10:23

Contramanifestaţia lui Codrin Ştefănescu. Dragnea face fiţe

 |  11:59
Contramanifestaţia lui Codrin Ştefănescu. Dragnea face fiţe

Încă din 1 februarie, când ultraşii au încercat să deturneze mitingul paşnic al oamenilor care protestează faţă de Ordonanţa 13, PSD ameninţă şi se chinuie să pună la cale o contramanifestație de proporţii. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a iniţiat şi o petiţie online de susţinere a Guvernului, care a strâns mai puţine semnături faţă de cea de abrogare a ordonanţei. Pe pagina de Facebook a lui Ştefănescu sunt şi PSD-işti care întreabă când se va organiza mitingul, dar în egală măsură alţii îşi arată scârba.

 Liviu Dra

Contramanifestaţia lui Codrin Ştefănescu. Dragnea face fiţe
zoom
gnea a susținut că există presiuni pe conducerea partidului pentru organizarea unui miting, dar că el nu vrea acest lucru.

“Eu nu am de gând să accept să dau posibilitatea colegilor să organizeze un miting. Eu nu am de gând să scot în stradă un milion de oameni pentru că ar fi luptă între români și eu nu accept asta. Le-am cerut însă colegilor să declanșeze o strângere de semnături în speranța că violențele de azi noapte nu vor mai fi în zilele următoare și pentru a nu escalada acest conflict”, a spus Dragnea, la conferința de presă de joi.

”E mare presiune din partea alegătorilor, a susținătorilor și a membrilor PSD. Presiunea e uriașă și apasă pe umerii noștri. Uitați-vă în mediul online... presiunea e uriașă! trebuie să tragem, o concluzie foarte urgentă”, a susținut, tot joi, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

În schimb, senatorul Liviu Pleșoianu a anunțat că PSD are în plan o astfel de acțiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-04



Parerea ta...

HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
04 Feb 2017

SA TE MANINCE SERPI SI HOTI DIN TARA BANDITILOR . BLESTEMATULE DE SOARTA . AI DISTRUS ROMANIA SI MAFIOTUL DE PARTID P D S R . LAI DESFINTAT .
VAMPIRUL DRACULA
04 Feb 2017

HA HA CODRIN VAMPIRUL E VARUL MEU....BWAHAHAHAHAHA....VA BEAU SANGELE...........SUNT VAMPIRUL CODRINEL PIZ-DISTUL................SUGEM BANII PUBLICI CU ORDONANTA.......BWAHAHAHAAAAAA...................BUHUHUUU
ALTA îNTREBARE :
04 Feb 2017

Putem sa-i umplem și lui frigiderul cu carne?Ca are o moaca de bou sadea.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray