2020-07-03 20:37

Contre în PSD. Fostul europarlamentar Ioan Mircea PAȘCU, mesaj pentru Rovana PLUMB și Dan NICA: „Aviz amatorilor: funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate!”

 |  21:15
Contre în PSD. Fostul europarlamentar Ioan Mircea PAȘCU, mesaj pentru Rovana PLUMB și Dan NICA: „Aviz amatorilor: funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate!”

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu a scris, sâmbătă, pe Facebook, că funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate, în timp ce cea de europarlamentar da.

„Aviz amatorilor: funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!”, a scris fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu.

Afirmaţia vine în contextul în care Guvernul României a trimis propunerile pentru funcţia de comisar european, fiind vorba despre Rovana Plumb şi Dan Nica.

Rovana Plumb, în calitate de fost ministru al Mediului, a fost cercetată în dosarul prin care insula Belina şi braţul Pavel au fost transferate de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman, iar apoi concesionate către Tel Drum, informează News.ro.

Procurorii au solicitat încuviinţare pentru începerea urmăririi penale sub aspectul complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Prin hotărâre adoptată în plen, Camera Deputaţilor a hotărât să nu ceară urmărirea penală a deputatei, prin urmare, faţă de aceasta s-a dispus clasare.

Dan Nica, acuzat de DNA de fraude cu licenţe informatice în dosarul Microsoft, a scăpat de dosarul penal pentru că faptele s-au prescris.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-17Parerea ta...

SOCRATE
17 Aug 2019

BURGHEZUL COMUNIST ARE DREPTATE SI II AVERTIZEAZA PE HOTII POLITRUCI SI PROSTI PLATITI CU EUROI MULTI CA-SI RISCA LIBERTATEA asigurata DE IMUNITATE (astia sunt politruci narozi de dupa 1989)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz