2020-05-29 03:26

Convocarea de urgență a Birourilor Permanente

 |  19:21
Convocarea de urgență a Birourilor Permanente

Liderii Grupurilor parlamentare ale PNL și PDL au depus miercuri o solicitare pentru convocarea de urgență, în noua sesiune parlamentară, a unei ședințe a Birourilor Permanente reunite, având pe ordinea de zi raportul privind Carta Albă a Apărării 2013 și o hotărâre a Parlamentului privind desemnarea Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

Potrivit unui comunicat, adresa depusă de liderii PNL și PDL solicită dezbaterea și adoptarea Raportului privind Carta Albă a Apărării 2013, care a fost adoptat de Comisiile reunite de apărare, ordine publică și siguranță națională încă din 13 noiembrie 2013. ACL consideră „mai mult decât justificată o atitudine responsabilă” din partea majorității parlamentare privind acest subiect în contextul politico-militar "tensionat" din imediata apropiere a frontierelor României, informează Agerpres.

În lipsa Cartei Albe a Apărăriii, MApN este în imposibilitatea de a adopta o serie de documente cu valoare deosebită pentru buna funcționare a instituției și apărarea țării, dintre care cel mai important este Strategia națională de apărare”, se arată în solicitare.

Parlamentarii liberali și democrat-liberali mai cer ca pe ordinea de zi a ședinței Birourilor Permanente reunite să fie inclusă și adoptarea unei noi hotărâri a Parlamentului privind desemnarea Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine