2020-02-29 03:16

Copiii de până la 3 ani ar putea fi excluşi de la plata cheltuielilor de întreţinere

 |  09:48
Copiii de până la 3 ani ar putea fi excluşi de la plata cheltuielilor de întreţinere

Senatorul PNL Dragoş Luchian a depus un proiect de lege care prevede că toţi copiii de până la 3 ani să fie excluşi din numărul persoanelor care plătesc cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociaţiilor de proprietari.

Liberalul mai propune, în iniţiativa legislativă, extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30.

Senatorul susţine că „includerea minorilor care au sub 3 ani în numărul persoanelor care plătesc cheltuielile de întreţinere ale locuinţei şi cheltuielile asociaţiei de proprietari nu se justifică”.

''În plus, în condiţiile în care animalele mici de companie (pisici, căţei, etc) nu sunt incluse în rândul consumului pe locuinţă sau apartament/persoană consider absurd să contorizăm cvasi-cheltuielile «provocate» de bebeluşi pentru buna desfăşurare a asociaţiei proprietarilor de locuinţe'', a precizat senatorul Dragoş Luchian. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-27Parerea ta...

DACă șI CU PARCă...
27 Feb 2016

Văd că se-ncearcă marea cu degetul din pricină de capital electoral, nu că vor să facă ceva în sensul ăsta! Până la 3 ani? Eu aș lansa scutirea până la 7 ani când începe școala (altă distracție)...între timp, m-aș uita la prețul hainelor și-a încălțămintelor pentru copii care-s îngrozitor de scumpe ținând cont că ei cresc ca din apă, din an în an...apoi, UN SINGUR TIP DE MANUALE , lăsați-le naibii p-alea ”alternative” , nu mai îmbogățiți șleahta de prăduitori politici, băgați iar UNIFORMA (una singură pt.tot puietul), ca să nu mai vină la școală fătucile-alea de zici că-s adunate de pe gîrlă, trotuar sau club de noapte! Așa mai potoliți și pohta unor educatori și/sau profesori atunci când văd pușlamale mici, provocatoare...sunt multe de spus, reglementat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine