2020-04-03 21:26

Copos cere executarea silită a lui Dan Ioan Popescu: “Am toată consideraţia pentru el”

 |  17:02
Copos cere executarea silită a lui Dan Ioan Popescu: “Am toată consideraţia pentru el”

Patronul clubului de fotbal Rapid, George Copos,continuă procesul cu colegul său de partid Dan Ioan Popescu privind unapartament în Piaţa Victoriei. Fostul vicepremier a cerut executarea silită alui Dan Ioan Popescu, în acest caz înaintând o cerere către JudecătoriaSectorului 1 încă de pe 23 iunie.

Copos a câştigat de curând maimulte spaţii în urma unui proces, iar printre acesta se regăseşte şi apartamentulde 100 de metri pătraţi în care locuieşte fostul ministru al economiei. Iaracum, îşi cere proprietatea, ceea ce înseamnă că Popescu trebuie să predeacheile casei.

Procesul dintre Copos şi Popescu va începe pe 27septembrie, însă conducătorul Ana Holding e convins că se va găsi o soluţie. “Amtoată consideraţia pentru domnul Dan Ioan Popescu, e un om pecare îl admir. Am câştigat deja un proces, nu pot să spun mai mult, sunt peşantier acum... Sunt convins că ne vom înţelege cumva. Repet, am toatăconsideraţia pentru domnul Popescu”, a spus Copos pentru “Puterea”.

În replică, Popescu susţine că a achiziţionatapartamentul în urmă cu mai mulţi ani de la o firmă în baza unui contract şi nuştie absolut nimic despre procesul cu George Copos. Totuşi, în cazul în care vapierde procesul, fostul ministru are de ales în a părăsi de bună voieapartamentul, a ajunge la un acord financiar cu Copos sau să aştepte să fieevacuat.

Conform agenţiilor imobiliare, un apartament de 100 demetri pătraţi în Piaţa Victoriei ajunge să coste până la 300.000 de euro, înfuncţie de facilităţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

SARPE
27 Iul 2010

Ce consideratie trebuie sa ai pentru un fost comunist ca asta. A furat pe timpul lui nea Nicu, a furat si cand a fost ministrul transporturilor, a facut burta mare pe spinarea altora. Rusine sa-i fie, relicva de politician. Cica si-a mai tras si blog, vorba aia "Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul".
KALIMENTE
27 Iul 2010

Esti un rebut al politicii romanesti. La cate magarii ai facut din 90 pana nu demult cand erai ministru al transporturilor, nici nu ai voie sa mai ridici capul din pamant sau dreptul sa vorbesti despre noua clasa politica.
PENA
27 Iul 2010

Un comunistoid care acum isi ia partea de peseapsa. Normal ca o parte din casele alea nu le are din afaceri curate. Sa le fie rusine pentru ce au facut cei de teapa lui Dan Ioan Popescu. Cu ce altceva putea sa iasa in evidenta decat prin scandaluri legate de averile stranse pe timpul cand era mare baron PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine