2019-09-16 11:49

Corina Crețu CANDIDEAZĂ la europarlamentare. Ce PARTID va reprezenta

 |  23:30
Corina Crețu CANDIDEAZĂ la europarlamentare. Ce PARTID va reprezenta

Comisarul european Corina Creţu a confirmat, vineri seara, că va candida la europarlamentare, menţionând că a primit o singură propunere, cea din partea Pro România, partidul înfiinţat de fostul premier Victor Ponta.

„Da. Când ne-am întâlnit ultima oară, am spus că mă voi gândi. Aveam şi ideea de a nu mai candida. M-am gândit, după aceea, din experienţa pe care o văd peste tot. Oamenii care au stat mai mult la Bruxelles, în ciuda mentalităţii care este în România - Gata, să mai vină şi în ţară. Se poate căpăta experienţă pentru ţara lui şi aşa”, a răspuns Corina Creţu, comisarul pentru politică regională, vineri seara, într-o emisiunea la România TV, întrebată dacă va candida la europarlamentare.

Aceasta a dat exemplul comisarului Reading, care a avut mai multă influenţă la al treilea mandat. Reading a fost comisar pe justiţie, fiind direct implicată în realizarea raportului MCV.

„Nu am luat o decizie (n.red. - în ceea ce priveşte partidul din partea căruia va candida). Am o singură ofertă publică, la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România. O analizez. Este un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. (...) PSD-ul nu mi-a propus, deocamdată, nimic. Au spus că nu au discutat, până acum”, a mai spus Creţu.

Corina Creţu a susţinut că a început politica la 22 de ani, când a devenit ziaristă pentru ziarul partidului, iar ulterior a devenit consilier la preşedinţie.

„De 12 ani sunt la Bruxelles. Am început ca observator, după aceea două mandate de parlamentar european, vicepreşedinte al Parlamentului european, de cinci ani aproape comisar european. Cred că este firesc să-mi folosesc această experienţă acumulată la nivel european. Cred că o pot folosi, ajutând România mult mai mult de la Bruxelles din calitate de parlamentar”, a detaliat Creţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

MARCEL
11 Ian 2019

Iti iubesti tara?Doar interesul material te intereseaza. Noi romanii am inteles ca, pentru un post de europarlamentar cu multi bani renunti la interesele tarii tale si faci doar politica partidului care te va sustine . PACAT...Fara alte comentarii.........
ANONIM
12 Ian 2019

La fel si ponta un jeg pe tine te-a propus comisar European iar pe kovesi mare procuror sef la DNA In 12 ani nu ai obtinut destula experienta ca sa stai in tara? Nici in coccis nu va doare pe voi de Romania O hoarda infecte de hiene care traiti ca nababii pe spatele amaratului acestuia de popor .Niste IUDE care degeaba va atarnati crucea la gat(Doamne iarta-ma) ca tot niste lichele sunteti.La voi numai banii vorbesc restul e minciuna
ALTă NESăTULă!
12 Ian 2019

madamme Crețu! Nu ți-e rușine madamme? Ăștia sunt atât de porniți să parvină și să mănânce cât o gură de iad, că numai moartea îi mai scoate în mod natural din/de pe ”funcție”! E INIMAGINABIL să vezi animale pe 2 picioare atât de hămesite!
JULIENNE
12 Ian 2019

grasuna comisareasa nu mai poate fara 'brusel" …. s-a gasit si cuibarul unde sa-si depuna oule, adica troaca pontacului dezertor si cu apaucaturi de imberb cu acne juvenila … halal patrihot, iubitori i ai rrromanikei !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray