2019-11-19 15:49

Corina Crețu intervine în scandalul din Pro România: Ce mesaj are pentru Victor Ponta

 |  13:48
Corina Crețu intervine în scandalul din Pro România: Ce mesaj are pentru Victor Ponta

Momente tensionate la Pro România, după ce Mihai Tudose a declarat că guvernul Ludovic Orban trebuie susținut. Liderul partidului, Victor Ponta, anunța imediat că parlamentarii care vor vota noul guvern vor fi excluși din partid.

De cealaltă parte, prim-vicepreședintele Daniel Constantin, a precizat că există un curent în partid și se încearcă schimbarea poziției lui Victor Ponta, în așa fel încât parlamentarii Pro România să poată vota guvernul Orban fără a fi excluși din partid. În acest context tensionat Corina Crețu își anunță tot sprijinul pentru Victor Ponta, „care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România”.

„E începutul unei săptămâni decisive, la finalul căreia România va lua o primă hotărâre privind viitorul său pentru următorii cinci ani. M-am bucurat să fiu alături de colegii noștri de la PRO România ieri, care au demonstrat pe parcursul întregii campanii că, prin bună-credință și prin corectitudine, politica poate fi cu adevărat altfel, mult mai aproape de ceea ce își doresc românii. Toată aprecierea pentru Victor Ponta - care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere prin PRO România o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România. O săptămână frumoasă tuturor”, a precizat Corina Crețu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

AM STEAUA MEA
04 Noi 2019

Corina Crețu ar fi bine sa stea deoparte și sa privească lucrurile de la distanta.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pontificarea României. Trăiască lupta pentru debăsificare! Iniţiat de Dan Şova, care nu a priceput nimic din vizita de reeducare la Muzeul Holocaustului, Victor Ponta a comparat ultimii zece ani din istoria noastră, în care a fost ministru şi prim-ministru, cu perioada nazistă. Ocazie cu care şi-a lansat şi programul politic de candidat la preşedinţie: debăsificarea ţării. Anunţul a fost făcut la Antena 3, în spaţiul aerian al căreia nici muştele nu o să mai aibă voie să bâzâie când se scălâmbăie Mircea Badea
09 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray