2019-07-16 07:45

Corina Crețu își dă în JUDECATĂ criticii. REPLICA lui Codrin Ștefănescu

 |  15:30
Corina Crețu își dă în JUDECATĂ criticii. REPLICA lui Codrin Ștefănescu

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că va „merge până la capăt, cu un proces” în care PSD sau Codrin Ștefănescu să demonstreze acuzațiile care i-au fost aduse despre trădarea intereselor naționale ale României. În replică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că nici el și nici partidul nu-și vor schimba opinia cu privire la Corina Crețu

"De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau domnul Ştefănescu să îmi demonstreze, mie şi opiniei publice, cum trădez interesele naţionale ale României", a precizat Crețu într-o postare pe Facebook, pe care ulterior a șters-o de pe rețeaua de socializare.

Codrin Ștefănescu a reacționat imediat la amenințarea Corinei Crețu.

„Îi transmit doamnei comisar european Corina Crețu că dacă vrea să transferăm chestia asta în instantă este ok, este forte bine. I-am cerut să nu uite că a ajuns acolo pe listele PSD și că trebuie să fie tot timpul româncă. Sunt anumite proiecte pe care, în calitate de comisar european, trebuie să le discute strict la Guvern. Dacă Guvernul, prin miniștrii de resort, decide că este mult mai oportun și mult mai adecvat pentru România, pentru costurile noastre, să facem un proiect în parteneriat public-privat, decât în sistemul pe care l-a negociat Guvernul Cioloș cu cei de la Bruxelles, atunci evident că eu, ca secretar general adjunct al partidului, cred în Guvernul meu. Vrea în instanță, mergem în instanță, fără niciun fel de problemă”, a declarat Codrin Ștefănescu într-o intervenție telefonică la Antena 3.Social-democratul a precizat că poziția exprimată este a întregului partid.„Niciun Guvern național care își iubește poporul și pe români nu va semna să plătească de 10 ori mai mult pentru un proiect pe care îl putem realiza altfel. Avem în programul de guvernare spitalele regionale, dar costurile trebuie să fie cât mai bune pentru români, că plătim din bugetul de stat, să fie dotate la standarde internaționale ca în Elveția și Austria, și nu trebuie să plătim cât am face 10 spitale în loc de 3 pentru că vor niște birocrați de la Bruxelles (...) Nu putem primi 150 milioane din care 120 să dă înapoi pe studii de fezabilitate unor specialiști de acolo. Puem să facem aceste lucruri de 10 ori mai ieftin cu firme românești. Când îți exprimi nemulțumirile în spațiul public atunci eu am semne de întrebare vizavi de buna-credință. Dacă dna Corina Crețu crede că e necesar să dea partidul în judecată, și pe mine, cu drag. Nu îmi schimb poziția nici eu, nici dl Darius Vâlcov, nici prim-ministrul, nici Rovana Plumb, nici Sorina Pintea, și nimeni din Guvern și din partid”, a explicat Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03Parerea ta...

ANONIM
03 Noi 2018

Dacă se simte jignită duduia crețu, sa ne spuna direct la fiecare euro oferit de ue, cat se întoarce inapoi in tarile ue??? Din umila mea STIINTA la fiecare euro oferit , se întoarce în ue cca 85/ 90 de cenți... NIMIC NU ESTE GRATIS PE LUMEA ASTA DUDUIE !!!!
ANONIM
05 Noi 2018

Codrin Stefanescu? Daca ii puneti in brate un acordeon si il puneti sa cante la o nunta, o va face cu succes. Cu acelasi succes va scuipa pe bancnotele primite bacsis si le va lipi de chelia uimitoare, chelie sub care sta foarte, foarte lejer, ceea ce anatomic marele om politic crede ca se cheama creier. De fapt, nu este nimic, este doar o mare impresie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray