2019-07-15 21:20

Corina Creţu: Mă doare să văd că unele neîmpliniri ale statelor membre sunt puse pe seama Bruxelles-ului, a Comisiei Europene

 |  15:04
Corina Creţu: Mă doare să văd că unele neîmpliniri ale statelor membre sunt puse pe seama Bruxelles-ului, a Comisiei Europene

Comisarul european Corina Creţu susţine că are conştiinţa împăcată în legătură cu lucrurile bune pe care le-a făcut, dar afirmă că autorităţile europene nu se pot substitui celor naţionale şi locale. ”Mă doare să văd că unele neîmpliniri ale statelor membre sunt puse pe seama Bruxelles-ului, a Comisiei Europene. Este absolut nedrept”, a scris Corina Creţi, luni, pe Facebook.

”Acum patru ani aveam prima mea întâlnire cu colegii din DG Regio, după nominalizarea mea de către Preşedintele Comisiei Europene, Dl Jean-Claude Juncker, în calitate de Comisar European pentru Politică Regională. Am conştiinţa împăcată în legătură cu lucrurile bune pe care le-am făcut: încheierea programelor pentru perioada 2007-2014 în toate Statele Membre, încheierea Acordurilor de Parteneriat şi a Programelor Operaţionale pentru perioada 2014-2020, dar mai ales negocierea Bugetului european pentru politică regională, 2021-2027, când pentru prima dată în istoria Uniunii Europene suma cea mai mare, 373 miliarde de euro, vor fi alocaţi către politică de coeziune, iar din această suma 80 la sută vor fi investiţi în regiunile mai puţîn dezvoltate din Europa”, a scris Corina Creţu pe Facebook.

Aceasta a explicat că a lansat Grupul pentru simplificarea procedurilor de accesarea fondurilor europene, dar şi că un alt grup de experţi lucrează pentru strategii adaptate la nevoile cetăţenilor din regiunile rămase în urmă.

”Lucrăm pentru a adapta regiunile carbonifere la cerinţele secolului 21. Mă doare să văd că unele neîmpliniri ale statelor membre sunt puse pe seama Bruxelles-ului, a Comisiei Europene. Este absolut nedrept. Nu ne putem substitui autorităţilor naţionale şi locale”, a mai scris comisarul european.

Aceasta a afirmat că şi-a dori o implementare accelerată a unor proiecte ”de calitate”.

”Singurul meu obiectiv este de a vedea că regiunile se dezvoltă, viaţa oamenilor se îmbunătăţeşte considerabil graţie solidarităţii europene şi a fondurilor pe care le gestionez”, a mai scris Creţu.

În 8 octombrie, comisarul european Corina Creţu a declarat, vizibil iritată, că nu mai acceptă ”insulte” din partea Guvernului român faţă de munca pe care o face, subliniind că la Comisia Europeană se fac ”eforturi supraomeneşti” pentru a evita dezangajările de fonduri pentru România, însă fără proiecte nu se poate finanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-15Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
15 Oct 2018

Draga CORINA, Dupa 1989, Romania A FOST CAPTURATA, are la guvrnare datorita SECURISMULUI SI SINECURISMULUI dezvoltat fara limita numai obedienti, incapabili, semidocti, hiene, rechini, ticalosi etc,. CLASA POLITICA in aceasta perioada este formata in principal din NAROZI, PERVERSI, HANDICAPATI, HOTI, MAFIOTI, DERBEDEI, GOLANI, TARFE (masculine si feminine), TRADATORI DE NEAM , etc , aceste aspecte sunt cunoscute si uimesc statele lumii civilizate inclusv UE, ASA CA TU POTI FACE MULT BINE NATIEI ROMANE CU PREGATIREA PE CARE O AI SI DIN POZITIA IN CARE TE AFILI, merita sa risti la maxim ca nu vei pierde nimic, ba din potriva.DUMNEZEU SA TE OCROTEASCA SI SA TE AIBA IN GRIJA LUI!
ANONIM
20 Oct 2018

megașefii - hoţii - nu știu face proiecte ; ei fac în ,, metafizic "...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray