2020-02-18 18:54

Corneliu Bichineț o face de RÂS în plen pe Olguța Vasilescu: ”Pe ce pune mâna se MĂREȘTE”

 |  19:23
Corneliu Bichineț o face de RÂS în plen pe Olguța Vasilescu: ”Pe ce pune mâna se MĂREȘTE”

Deputatul PMP Corneliu Bichineț, cunoscut pentru declarațiile sale care deseori provoacă indignare sau hohote de râs în Parlament, a făcut din nou o afirmație care a provocat reacții aprinse din partea colegilor parlamentari.

Vineri, în timpul declarațiilor politice din plenul celor două Camere, unde avea loc votul final al bugetului de stat pe 2019, Bichineț a făcut referire, în stilul său caracteristic la Lia Olguța Vasilescu:

”Am ascultat-o pe doamna ministru, Lia Olguța Vasilescu, care de 2 ani de zile a lucrat cu seriozitate la Ministerul Muncii și ne-a spus și astăzi 7-8-9 lucruri pe care le-a mărit.

Oricum, veți rămâne în istorie, doamnă, ca un om care pe ce pune mâna se mărește. Numai domnul președinte Iohannis se pare că nu a înțeles acest lucru. Îmi pare rău.” - a spus deputatul PMP Corneliu Bichineț, conform Protv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

ha ha ha..pune mana si apoi gura pe doamna SULA..care se mareste
ANONIM
15 Feb 2019

Da este femeie Asa sunt femeile Cele care sunt altfel nu sunt ,,femei''Mai grav e ca acest Bicinet pune gura dar doar dupa ce se maresteIa intrebati i consoarta cui i a marit o ultima oara Nu lui ,in nici un caz avand in vedere ca este pe inversDar nici de barbati carora le o ia marita nu prea are parte dihania avand in vedere ce pork urat este dihania nazi
ANONIM
15 Feb 2019

Nespalatul asta de pork mistret a condus vasluiul ani de zile A furat cat a putut iar Vasluiul a ajuns pe ultimul lo ca nivel de traiScarba basista De cate ori i ai marit o lui basescu cel chior Nespalatule !
ANONIM
15 Feb 2019

In ce hal a ajuns tara asta !Iata o starpitura bortoasa si hoata pe nume Bichinet care a furat si a spoliat primaria Negresti Vaslui rade de o femeie harnica si cinstita Bai onanistule scarbos ,bai psihopatule D na Vasilescu nici pe departe nu se compara cu tine un gunoi basist hot Vrei sa ti enumar hotiile tale scarba basista Vezi cum a condus d na Vasilescu orasul Craiova si uite la tine mafiotule basist hot si prost in ce hal ai adus Vasluiule de alta parte bai nespalatule tu stai ca porkul nesimtit la Bucuresti iar femei ta are grija sa puna mana si sa le o maresca la cat mai multi Am auzit ca esti homo ,Asa i !
ANONIM
15 Feb 2019

Partidul lui Basescu este un partid de homalai scarbosi si nespalati Va rugam DNA ule incepeti iarasi lupta cu coruptii ,dar de data asta cu toti de la toate partidele Acest Bichinet este corupt pana in gat ,
ANONIM
15 Feb 2019

Bai de cate ori vad un vasluian dau peste specimene din astea Doar no r fi toti la fel Sau sunt?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

deja incepe sa-mi placa de Bichinet asta...ha ha ha a distrus-o pe cioropina Olgutza-care-suge-sticluta
ANONIM
15 Feb 2019

Scarbele naziste se inteleg intre ele Prost la prost trage
CUCU ROZ
15 Feb 2019

OI fi si tu vre un homalau gay bai nazist nebun de aia iti plac homalaii asa i ba postac nazi?
OLGUTZA URSOAICA BETIVA
15 Feb 2019

pune mana pe gigel mielu sa se mareasca si dupa aia suge-l bine
BAY PORK VASLUIAN
16 Feb 2019

Toti din vasluiul ala nenorocit sunteti niste zomby prosti Cand te vad i mi vars matele BLEAH !(pantochi,ar mai hi sau n ar mai hi)
CAMELEON
17 Feb 2019

HA , HA , TIGANCA URSOICA SI CAZANGIU , FOCHIST , DE LA SRI IL FACE DE RIS . PUNEA TARA LA CALE IN FAMILIE . . DAR SI CASOAIE CUMPARATA DE LA MAFIA TIGANEASCA DIN CRAIOVA
ANONIM
18 Feb 2019

Iar tu esti un suge p ,,,li la nazi Siktir
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine