2020-07-10 04:04

Cozmin Gușă, după revenirea în PSD: Renunț la coordonarea editorială la Realitatea

 |  12:46
Cozmin Gușă, după revenirea în PSD: Renunț la coordonarea editorială la Realitatea

Cosmin Gușă a fost reprimit în PSD, odată cu înscăunarea lui Marcel Ciolacu în funcția de președinte interimar al formațiunii, motiv pentru care patronul Realitatea a decis să renunțe la coordonarea editorială a postului de televiziune, potrivit unei declarații oferite pentru paginademedia.ro.

"Am spus încă din octombrie, de când am reintrat în PSD, că voi face un anunț legat de implicarea mea editorială. Îl fac acum.

Conform promisiunii de la momentul reintrării mele în politică, renunț la coordonarea editorială la Realitatea Media, așa cum este corect și deontologic.

Trei persoane vor asigura coordonarea editorială, ca un colectiv: Mădălina Dulamă (care este EOD), Carmen Tudor (EOD) și Edward Pastia (ca director executiv).

Legat de activitatea administrativă, nu s-a pus și nu se pune problema, pentru că, întotdeauna de când am preluat Realitatea Media, de activitatea asta s-a ocupat și se ocupă partenerul meu Maricel Păcuraru și echipa lui.

Practic, calitatea mea astăzi rămâne strict de acționar al trustului, fără nicio respeonsabilitate sau interferență în activitatea editorială sau administrativă", precizează Cozmin Guşă.

Guşă a mai declarat că la PSD, printre altele, va face "consultanță pentru alegerile locale și parlamentare din 2020". "Am o listă lungă, de câteva zeci de primari și președinți de Consiliile Județene, din PSD, bineînțeles, care îmi solicită sprijinul la locale", a mai spus Cozmin Gușă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

ABSENT DE LA INTELIGENTA
17 Dec 2019

Munca lui tov. Gus a nu valorează mai nimic , nici in stânga si nici in dreapta.
COMISARUL PARAIPAN
17 Dec 2019

C-Gusa e un fel de GICA CONTRA-dupa ce s-a chinuit sa demoleze PSD-ul acum se inscrie in PSD??? probabil ca e vorba de multi bani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz