2020-03-30 14:08

Cozmin Gușă reacționează la EXCLUDEREA din PSD: Nu mă surprinde, nu sunt deloc supărat

 |  20:34
Cozmin Gușă reacționează la EXCLUDEREA din PSD: Nu mă surprinde, nu sunt deloc supărat

Cozmin Guşă a fost exclus, marți, din PSD, în urma unei decizii luate în ședința Comitetului Executiv Național (CEX) PSD.

”Nu mă surprinde, dar nu schimbă nimic din strategia mea. Am un proiect de 10 ani ca să reformăm PSD. Eu știu ce e în CEX, mi-am dat seama ce o să fie. CEX poate să zică ceva, organizația din care faci parte să zică altceva. E un început de proiect. PSD a avut cel mai slab rezultat din istoria sa. Eu nu am deranjat cu nimic, nu am cerut nicio funcție.

Nu sunt deloc supărat, sunt chiar tonic, chiar mă și distrez. Eu am spus că vreau să blochez intrarea lui Dan Barna în turul 2 și să îi dau 3-4 procente candidatului PSD, care, întâmplător, este Viorica Dăncilă. 

Eu mă chinui cu Dan Barna de mai mult timp, eu arăt apetența lui pentru bani și nu are nicio treabă că salvarea României. Televiziunea Realitatea are o anumită audiență care este mai de dreapta. Eu nu sunt editorialist, sunt patron. E o ciudățenie această decizie, dar eu îi înțeleg. Eu vreau ca PSD să devină partidul românilor buni. E performanță pentru Viorica. Am văzut că îmi zice Cozmin Gușă. Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Eu rămân simpatizant al PSD, chiar dacă nu mai sunt membru PSD.

Vreau să reformez PSD cu mulți dintre cei care au votat împotriva excluderii mele: Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Ionel Arsene, Daniel Tudorache.”, a declarat Cozmin Gușă la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

NEGRO
13 Noi 2019

Acest patron falit, parat de unii ca vajnic chibitar politic se agata de un partid corupt din disperare de cauza. A pierdut o televiziune, a scaldat-o vreo cativa ani buni batand disperat pe la toate usile puterii pentru a scapa de faliment, iar acum este gata sa se agate de corabia nebunilor. Ii dorim succes. Este singura formatiune politica cu care se aseamana. Si cei care e aseamana se vor aduna intr-un final. Sunt sigur ca daca ipochimenul va fi acceptat in sfarsit in Partidul de suflet (de unde a mai fost debarcat o data) va face reformele mult trambitate. Adica va primi un tain gras la masa crapelnitei PSD-iste. Cam asta e visul oricarui oportunist. Puah!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine